| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
sheeva
Data înscrierii: 27/Ian/2005
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Ian 27, 2005 4:48 pm Titlul subiectului: Upload recursiv |
|
|
Salut!
exista vreo posibilitate de face upload recursiv la un director de pe masina locala pe server prin php? |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Joi Ian 27, 2005 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, cu oarece limitari.
Teoretic treaba e cam in felul asta:
1. Trebuie sa ai un script pe server care sa fie in stare sa proceseze upload-uri obisnuite de fisiere (POST).
2. Trebuie sa ai un script pe server care sa fie in stare sa creeze directoare (POST sau GET).
3 a. Trebuie sa ai un script Javascript care sa ruleze in browser si sa fie in stare sa browseze sistemul local de fisiere si sa faca GET/POST la scripturile 1 si 2 pentru a realiza upload-ul. Partea tricky este faptul ca in mod normal un script Javascript nu are acces la sistemul local de fisiere decat in conditii bine determinate (din motive de securitate). Probabil ca un script Javascript signed poate face asta, nu stiu sigur insa daca e posibil.
3 b. Poti face acelasi lucru ca la 3 a folosind un control ActiveX in IE, cu aceleasi limitari ca la 3 a, dar e cu siguranta posibil.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
sheeva
|
| Trimis: Joi Ian 27, 2005 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai tomna de partea aia trichi aveam nevoie :(. Mai sap atunci pe net dupa partea cu javascript |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Ian 27, 2005 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ar fi mai simplu sa faci o arhiva a directorului? Pentru ca, dupa cum bine a zis arond, numai cu activex-uri/applet-uri marcate ca trusted e posibil, altfel oricine ar putea lua ceva din calculatorul nostru cand ii vizitezi site-ul. |
|
| Sus |
|
sheeva
|
| Trimis: Vin Ian 28, 2005 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Normal ca ar muult mai simplu sa se faca o arhiva la dierectorul ala. Dar astea sunt cerintele! :(. Off topic: a facut cineva totusi ceva de genul asta chiar si altfel decat cu php? |
|
| Sus |
|
Emil
Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR
|
| Trimis: Mar Feb 08, 2005 3:08 am Titlul subiectului: |
|
|
ActiveX sau Java. Altfel nu scapi.
Personal recomand Java pt ca merge si pe altceva fara motor IE (like Gecko or KHTML) |
|
| Sus |
|
sheeva
|
| Trimis: Mar Feb 08, 2005 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Rezolvat cu activeX (partial deocamdata). Nu ma interesa pt altceva in afara de IE pt ca scriptul este folosit de sg masina intr-un singur context si stiu sigur ca am IE. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|