Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Fotbal
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
iugin

Data înscrierii: 22/Mai/2003
Locație: Oradea

Trimis: Mar Ian 25, 2005 11:57 pm    Titlul subiectului: Fotbal  

Unu la mana am vrut sa fie alb-negru, doi la mana is pasta la design si
asa ca pt mine codul din spate e valoros. E vorba de fotbal, 90% de statistici nu poze, forum samd(ceva de genul cum e 4mula1.ro)

www.labtof.ro

pareri? pro si contra sunt binevenite
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Ian 26, 2005 12:25 am    Titlul subiectului:  

Tu te-ai uitat cum arata "chestia" in alt browser in afara de IE? Toate div-urile alearga de nebune parca le-ar fi frica de mouse.
Cu html-ul ai scapat ieftin ca ai folosint div-uri si prea multe erori nu ai cum sa faci (desi ai "uitat" sa specifici doctype-ul). Dar cu css-ul ce-ai avut? Ala nu era tot al tau? Pune si tu unitati de masura (700px de exemplu) cand specifici width/height. Eu zic sa treci pe aici: http://jigsaw.w3.org/css-validator/ sa corectezi si CSS-ul, sa-l privesti si cu alt browser nu numai cu IE si sa revii cu intrebarea. Cat timp nu "merge" nu prea se poate discuta pe baza functionalitatii.
Sus  
iugin

Data înscrierii: 22/Mai/2003
Locație: Oradea

Trimis: Mie Ian 26, 2005 11:17 am    Titlul subiectului:  

:)

Sincer si eu m-am speriat de el cand m-am uiat pe linux la el.

Am zis ca in weekend o sa fac si css-ul sa vada toata lumea cat de cat bine.
L-am pus pe net in starea asta in pimul rand sa-l indexe google, chiar daca stiam ca pe alt browser merge aiurea.
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Mie Ian 26, 2005 11:31 am    Titlul subiectului:  

Ca l-ai pus pe net, inteleg... Ca ceri comentarii stiind ca nu e in regula, nu :).

Numa' bune.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1