Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Formatarea unui bloc text din baza de date
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adineatza

Data înscrierii: 21/Ian/2005

Trimis: Vin Ian 21, 2005 3:54 pm    Titlul subiectului: Formatarea unui bloc text din baza de date  

Salutare tuturor! Imi cer scuze daca la intrebarea mea s-a mai raspuns altundeva pe forum. Am o problema pe care trebuie sa o solutionez urgent si momentan nu am gasit raspunsul cautat.

Adminul unui site introduce intr-un formlar date despre o carte nou, precum si un rezumat al acesteia. El copiaza textul din Word si da paste in formular. Descrierea si restul datelor ajung in baza de date. De aici apare pentru mine problema: Nu stiu sa formatez textul la afisare in pagina de prezentare. Imi apare ca o insiruire de cuvinte, fara paragrafe, fara aliniate. Cum reusescsa-l formatez cit de cit?[/i]
Sus  
lordhell

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Vin Ian 21, 2005 6:31 pm    Titlul subiectului:  

este normal sa itzi apara caractere ciudate (scrierea a fost facuta cu diacriticce). Este nevoie ca textul dvs. sa fie codat in Central European.
Sus  
adineatza

Trimis: Vin Ian 21, 2005 11:43 pm    Titlul subiectului:  

Nu e vorba de caractere ciudate. Nu pun la socoteala diacriticele romanesti. Vreau ca in pagina de prezentare sa afisez textul organizat in paragrafe. Or frazele mele, preluate sub forma unui bloc text word intr-un textarea, apar toate insiruite una dupa alta. Textul devine greu de urmarit, nu este estetic.......
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Sâm Ian 22, 2005 2:35 am    Titlul subiectului:  

Incearca nl2br() - http://ro.php.net/nl2br .
Numa' bune.
Sus  
adineatza

Trimis: Dum Ian 23, 2005 11:39 pm    Titlul subiectului:  

Mersi mult pentru raspuns! Mi-a fost de ajutor. M-am lovit de o alta problema. Fiecare celula dintr-un tabel apare pe o linie noua la afisare. Daca am un tabel cu n linii si trei coloane, pentru fiecare linie din tabel sunt afisate 3 linii (nr. d coloane)
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Lun Ian 24, 2005 2:58 am    Titlul subiectului:  

Nu are legatura cu PHP. Incearca forumul HTML (ti-e tabelul malformat in cine stie ce fel).

Numa' bune.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1