|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mugurasul
Data înscrierii: 20/Ian/2005
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Ian 20, 2005 3:57 pm Titlul subiectului: Va rog respectuos sa imi dati o mana de ajutor! |
|
|
Am instalat pe un Windows XP cu service pack 2 un phpdev423. Totul merge perfect in afara de o mica eroare. Eroarea consta in faptul ca nu ma lasa sa accesez campurile din baza de date creata in Mysql si eroarea zice asa: "The additional Features for working with linked Tables have been deactivated." Cum pot remedia problema :?:
Va rog sa imi da-ti un raspuns!
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Mar Mai 17, 2005 2:14 pm Titlul subiectului: De ce nu instalezi PHPTriad, merge la sigur. |
|
|
De ce nu instalezi PHPTriad, merge la sigur.
S-au contacteaza-ma la yokozonasoft [@] gmail [.] com sau www.pulsfm.ro si poate iti dau tot ce-ti trebuie (Apache, PHP, MySql separate), inclusiv fisierele de configurare.
Ciao. |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Mie Mai 18, 2005 3:23 pm Titlul subiectului: Re: Va rog respectuos sa imi dati o mana de ajutor! |
|
|
Mugurasul a scris: Eroarea consta in faptul ca nu ma lasa sa accesez campurile din baza de date creata in Mysql si eroarea zice asa: "The additional Features for working with linked Tables have been deactivated.
Eroarea vine de la phpmyadmin, si nu de la mysql.
Deschide config.inc.php al lui phpmyadmin si uita-te dupa o linie de genul: Cod: /**
* Disable the default warning that is displayed on the DB Details Structure page if
* any of the required Tables for the relationfeatures could not be found
*/
$cfg['PmaNoRelation_DisableWarning'] = FALSE;
Aici schimbi FALSE cu TRUE.
Mai jos, vezi:
Cod: $cfg['Servers'][$i]['pmadb'] = ''; // Database used for Relation, Bookmark and PDF Features
// (see scripts/create_tables.sql)
// - leave blank for no support
// DEFAULT: 'phpmyadmin'
Asigura-te ca nu e nimic intre apostroafele de la $cfg['Servers'][$i]['pmadb'].
Asta ar trebui sa fie. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|