Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

google sitelinks
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
radub

Data înscrierii: 18/Apr/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mai 07, 2009 1:24 pm    Titlul subiectului: google sitelinks  

am un site adaugat in google webmaster tools. Cand dau la rubrica site links imi apare ca google a generat niste link-uri pt el dar cand caut pe google in dreptul sit-ului meu nu apar acele link-uri? stie cineva de ce ?
Sus  
MarPlo

Data înscrierii: 24/Sep/2008
Locație: Braila

Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:15 pm    Titlul subiectului:  

Link-urile de site, cred ca la astea te referi, nu apar la toate cautarile in care apare site-ul.
Poate ca link-urile pe care le-ai vazut sunt link-uri interne si externe, acestea nu apar in cautari.
Sus  
radub

Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:16 pm    Titlul subiectului:  

folosesti google webmaster tools ?
Sus  
MarPlo

Data înscrierii: 24/Sep/2008
Locație: Braila

Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:27 pm    Titlul subiectului:  

Am adaugat un sitemap.
Dar stiu despre ce este vorba, sunt 3 tipuri de link-uri la links (externe, interne si de site ), cele din urma le genereaza google dupa criterii stabilite de ei, vezi mai multe detalii pe pagina lor, la Help.
Sus  
radub

Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:33 pm    Titlul subiectului:  

ok deci vorbim despre acelasi lucru

ideea e urmatoarea:

cand nu ai sitlink-uri generate in pagina aia de la webmaster tools iti spune ca google genereaza link-urile alea numai daca "simte" el ca e necesar sa le genereze.

acum mie la un site imi apar 5 link-uri generate: denumirea si alaturat url-ul

intrebarea mea este: cum trebuie sa caut sau cand imi apar in rezultatele cautarii sitelink-urile
Sus  
evolution

Data înscrierii: 06/Noi/2006

Trimis: Vin Mai 22, 2009 11:52 am    Titlul subiectului:  

Ar trebui sa apara cand cauti numele domeniului. Pentru paginile interne nu iti va afisa decat daca ai un site vechi si"bine vazut" de google.
Sus  
radub

Trimis: Vin Mai 22, 2009 11:58 am    Titlul subiectului:  

au aparut pana la urma.

Am observat ca intai iti apar in webmaster tools si la ceva timp (cateva zile) apar si in cautari. Eu am vazut in webmaster tools (pe care le verific zilnic pentru toate sit-urile) ca pentru unul din sit-uri aveam generate sitelinks, apoi la 1 saptamana (cred) au inceput sa apara si in cautari.

La fel si cu optiunea block de la fiecare dintre sitelink-urile care apar generate in sectiunea sitelinks din webmaster tools. Am dat block unui link dintre cele generate pentru ca nu era relevant pentru cautare si a disparut din de la cautari dupa cateva zile, nu imediat dupa ce am dat block.

Oricum cei de la google spun in unele sectiuni ca procesarea dureaza de la 3 la 5 zile lucratoare.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1