Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

intrebare modrewrite
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mariuskmc

Data înscrierii: 01/Mai/2009

Trimis: Vin Mai 01, 2009 10:25 am    Titlul subiectului: intrebare modrewrite  

Am facut un site impartit pe module cu afisare in functie de variabilele existente , insa am probleme la afisarea prin modrewrite pentru ultimele doua module.

Singura solutie functionala gasita a fost sa inlocuiesc - cu , sau sa fie htm nu html .... insa mi se pare ciudat sa trec de la o afisare la alta.

Poate sa ma ajute cineva cu o idee?
Multumesc anticipat

Acesta este .htaccess
Cod:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on

RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$  index.php?limba=$1&pagina=$2&subpagina=$3&categorie=$4&subcategorie=$5&subcategoriediv=$6
RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&subpagina=$3&categorie=$4&subcategorie=$5
RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&subpagina=$3&categorie=$4
RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&subpagina=$3
RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2

RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&categoriemk=$3
RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&tipreferinta=$3

Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Mai 04, 2009 11:13 am    Titlul subiectului:  

Pai normal ca nu iti va intra pe nici una din regulile alea, doar expresia de verificare e identica cu asta: Cod: RewriteRule ^([^-]*)-([^-]*)-([^-]*)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&subpagina=$3 Daca e sa se potriveasca, va intra pe asta pentru ca o gaseste inainte. Pune o conditie ceva (vezi RewriteCond)
Sus  
mariuskmc

Data înscrierii: 01/Mai/2009

Trimis: Lun Mai 04, 2009 12:03 pm    Titlul subiectului:  

am modificat mai multe formate... inclusiv urmatorul
Cod: RewriteRule ^market/([a-zA-Z0-9_]+)/([a-zA-Z0-9_]+)/([a-zA-Z0-9_]+)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&categoriemk=$3
RewriteRule ^referinte/([a-zA-Z0-9_]+).([a-zA-Z0-9_]+).([a-zA-Z0-9_]+)\.html$ index.php?limba=$1&pagina=$2&tipreferinta=$3

insa nu imi da rezultatul asteptat....asa ca am ales varianta urmatoare
Cod: RewriteRule ^([a-zA-Z0-9_]+)/([a-zA-Z0-9_]+)/([a-zA-Z0-9_]+)\.html$ ?limba=$1&pagina=$2&categoriemk=$3&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^([a-zA-Z0-9_]+).([a-zA-Z0-9_]+).([a-zA-Z0-9_]+)\.html$ ?limba=$1&pagina=$2&tipreferinta=$3&%{QUERY_STRING} [L]

si il las asa ca parca nu m-as mai baga sa fac alte modificari.

Multumesc
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1