|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sergiu
Data înscrierii: 29/Dec/2004
|
| Trimis: Vin Ian 14, 2005 9:09 am Titlul subiectului: Vreau sa aflu parerea... |
|
|
Eu am inceput un proiect si am dat in barba.
Ideea proiectului este ca nu de fiecare data cind dorim sa facem un query sau o alta operatie cu DataBase sa ne conectam la DataBase dar in pagina de ex. index.php neam cenactat la DataBase si in celelalte pajini ne adresam doar la Handle - rul bazei de date. Eu am incercat toate modurile care le stiu care leam citin si nu se primeste sa transmi Handlerul in alta pagina. Eu folosesc php5 si Apache.
Ash vrea sa aflu daca se poate de facut asha ceva ? |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Vin Ian 14, 2005 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu.
In cazurile obisnuite, toate handle-urile sunt inchise la incheierea executiei scriptului, asa ca asta nu functioneaza. Poti folosi "persistent connections" (http://ro.php.net/function.mysql-pconnect ), dar nici atunci nu-ti ofera nimeni garantia ca la al doilea+ acces vei obtine acelasi handle de conexiune (cel mai probabil ca nu).
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
Sergiu
Data înscrierii: 29/Dec/2004
|
| Trimis: Vin Ian 14, 2005 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Atunci solutia unica este conectarea de fiecare data la DataBase ? |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Ian 14, 2005 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cunosc motivele pentru care aveti nevoie de handlerul ala, alegerea acestei metoda probabil ca a fost impusa de anumite necesitati.
Eu folosesc un connectdb_begin.php in care setez conexiunea la baza de date si un connectdb_end.php in care se inchide conectarea si in principal se mai face free_result. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|