|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DanS
Data înscrierii: 10/Ian/2005
|
| Trimis: Mar Ian 11, 2005 12:21 am Titlul subiectului: problema la mysql_connect |
|
|
salut! :lol:
mi-am instalat acum vreo 2 zile,la recomandarea unuia dintre voi o triada(uniserv3.2... daca imi aduc bine aminte)..pana acuma toate or fost bune si frumoase dar in momentul in care mi-am facut o baza de date si am incercat sa o accesez printr-un script php imi zice ceva de genul "access denied for user admin@localhost.com" cu eroarea in linia "$link=mysql_connect("localhost","admin","")".Totusi asta e userul din php si pare ca totul e corect.Am incercat toate variantele posibile ,si cu ip-ul in loc la "localhost" si tot degeaba.
Voi ce ziceti :?:
Care ar fi baiu' :?: |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Mar Ian 11, 2005 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu poate sa fie "$link=mysql_connect("localhost","admin","")" si "access denied for user admin@localhost.com".
Adu-ti aminte care e user-ul si parola de mysql. Nu stiu cum o fi la triada ta, dar de obicei mysql are setat initial user-ul "root" cu parola "". Vezi ce scrie prin docuemntatia triadei. Sau, daca ai phpMyAdmin instalat si merge ok, uita-te la el in fisierul config.inc.php. |
|
| Sus |
|
DanS
Data înscrierii: 10/Ian/2005
|
| Trimis: Mar Ian 11, 2005 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci fain de indicatie...am rezolvat-o.Era user "root" si parola tot "root" :idea: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|