Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema la mysql_connect
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DanS

Data înscrierii: 10/Ian/2005

Trimis: Mar Ian 11, 2005 12:21 am    Titlul subiectului: problema la mysql_connect  

salut! :lol:
mi-am instalat acum vreo 2 zile,la recomandarea unuia dintre voi o triada(uniserv3.2... daca imi aduc bine aminte)..pana acuma toate or fost bune si frumoase dar in momentul in care mi-am facut o baza de date si am incercat sa o accesez printr-un script php imi zice ceva de genul "access denied for user admin@localhost.com" cu eroarea in linia "$link=mysql_connect("localhost","admin","")".Totusi asta e userul din php si pare ca totul e corect.Am incercat toate variantele posibile ,si cu ip-ul in loc la "localhost" si tot degeaba.
Voi ce ziceti :?:
Care ar fi baiu' :?:
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Mar Ian 11, 2005 10:52 am    Titlul subiectului:  

Nu poate sa fie "$link=mysql_connect("localhost","admin","")" si "access denied for user admin@localhost.com".

Adu-ti aminte care e user-ul si parola de mysql. Nu stiu cum o fi la triada ta, dar de obicei mysql are setat initial user-ul "root" cu parola "". Vezi ce scrie prin docuemntatia triadei. Sau, daca ai phpMyAdmin instalat si merge ok, uita-te la el in fisierul config.inc.php.
Sus  
DanS

Data înscrierii: 10/Ian/2005

Trimis: Mar Ian 11, 2005 11:47 pm    Titlul subiectului:  

merci fain de indicatie...am rezolvat-o.Era user "root" si parola tot "root" :idea:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1