|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nemo
Data înscrierii: 04/Mai/2004
|
| Trimis: Sâm Ian 08, 2005 12:38 pm Titlul subiectului: scroll orizontal in opera |
|
|
am mai multe pagini toate facute pe acelasi tipar:
<TABLE width=720....>
<TR><TD width="50%"...>
sa zicem, adica pagina care va contine totul este un tabel de 720, iar toate celulele care vor contine alte tabele... sunt relative la dimensiunea tabelului. totul este ok mai putin in opera(cred ca v.6 am eu pt. teste) care imi apare scrollul pe orizontala la anumite pagini desi am 1280x1024 rezolutia la calc. si deci 720 s-ar incadra perfect. am verificat si cu un html validator si nu a aratat nici o eroare, toate <TABLE>, <TR>, <TD>-urile avind si corespondentii </TD>...
are cineva vreo idee de ce este asa? sa fie de la valorile relative?
mersi |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Ian 09, 2005 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Intrebarea pe care tre' sa ti-o adresezi este urmatoarea:
Relativ la ce anume?
Intelegi?
Poate acel procent pe care tu-l dai unui <td> inclus in vreo 3 tabele este relativ la dimensiunea paginii si nu a tabelului in care este inclus direct.
Iti afiseaza corect, totusi, chiar daca apare scroll?
In orice caz, poti folosi urmatorul artificiu:
Incluzi toata pagina intr-un <div> care arata asa:
<div style="overflow:hidden"><!-- cod pagina --></div>
So? |
|
| Sus |
|
nemo
Data înscrierii: 04/Mai/2004
|
| Trimis: Mar Ian 11, 2005 3:18 pm Titlul subiectului: am rezolvat-o :) |
|
|
gata s-a rezolvat :)
am instalat opera 7 si merge perfect. ideea este ca 4 browsere imi afiseau corect mai putin opera 6. 7-le imi afiseaza corect.
la ce a refeream cind spuneam relativ:
adica am pagina mea, un tabel, sa zic de 750, ca sa se vada pe toate rezolutiile actuale fara scroll orizontal, iar apoi toate celulele <TD> incluse in el sunt relative la acest 750, daca zic cu %, nu? apoi fiecare celula va contine cite un tabel cu ce-mi trebuie mie acolo.
si, da se vede pagina corect, numai scrollul ma deranja. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|