Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Un inlocuitor pt overflow-x si overflow-y
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
manu_diaconu

Data înscrierii: 04/Ian/2005

Trimis: Mar Ian 04, 2005 5:44 am    Titlul subiectului: Un inlocuitor pt overflow-x si overflow-y  

Am facut un site care merge foarte bine pe Internet Explorer dar cara arata groaznic pe Mac Os. Cred ca problema e de la un div al carui cod arata asa:
<div style='position:absolute; top:208; left:44; width:476; height:65; overflow-y:hidden; overflow-x:scroll;'>
Stie cineva cum as putea sa nu folosesc overflow? :?: Sunt de fapt mai multe div-uri pe acolo. :D
Sus  
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Mar Ian 04, 2005 3:30 pm    Titlul subiectului:  

de ce nu folosesti iframeuri?
Sus  
manu_diaconu

Trimis: Mar Ian 04, 2005 11:58 pm    Titlul subiectului: Nu prea pot face asta  

Trebuie sa fac o copie cat mai exacta a site-ului http://www.kylemaclachlan.com si imi trebuie div. Stie cineva o solutie?
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Mie Ian 05, 2005 2:33 am    Titlul subiectului:  

Nu exista inlocuitor pentru overflow, daca asta e intrebarea. Si in plus, daca vrei chiar ceva ca acolo, o sa ai probleme sa stilezi scrollbar-ul. Solutia e Flash, cred.

Care e problema, de fapt ?

Numa' bune.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Ian 05, 2005 12:56 pm    Titlul subiectului:  

in caz ca n-ai observat ... site-ul ala e facut in flash ... deci o reproducere in html/php e ceva mai .... grea !
Sus  
manu_diaconu

Trimis: Mie Ian 05, 2005 8:15 pm    Titlul subiectului: Nu asta e problema...  

Site-ul l-am facut deja. Si arata pe cat posibil de asemanator (pe cat se poate fara flash). Clientul il vrea dinamic, cu admin si toate cele chiar daca se pierd cateva chestii de grafica (care oricum nu e prea, prea). Problema mea e ca IE5 for Mac are cred un bag ( de fapt mai multe) si randeaza putin diferit dimensiunile fata de un browser obisnuit de windows. Problema e ca la scroll-urile orizontale wight-ul depaseste dimensiunea div-ului (ceea ce nu se intampla pe IE al windows sau pe Netscape).
A auzit cineva se asa ceva? :?:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1