Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Incarcarea paginii intr-un iframe
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Mie Dec 08, 2004 7:46 pm    Titlul subiectului: Incarcarea paginii intr-un iframe  

Problema mea este oarecum simpla la prima vedere. Asta pana cand am inceput sa ma busesc cu capul de tastatura.

Fie una bucata pagina (pagina1) in care pun un iframe <iframe src="http://www.pagina_de_pe_net.com" name="pagina" ...>. Problema apare deoarece pagina respectiva are acest cod:
Cod:
<script>
// FRAME BUSTER
if(window!=window.top){
top.location.href="index.html"
}
</script>

In momentul in care accesez pagina mea, ma duce catre pagina pe care o incarc in iframe, "distrugandu-mi" pagina din cauza lui -top- .
Am mai incercat sa mai fac inca o pagina (pagina2), tot cu iframe. De data asta in iframeul din pagina1 incarc pagina2 iar in iframeul din pagina2 incarc pagina de pe net Surpriza: pagina (pagina2) "se face top", "distruge" pagina 2 si ramane in iframeul din pagina 1, problema partial rezolvata.
In continuare sa zicem ca apas pe un link din pagina respectiva. Se incarca pagina in iframe, da de codul ala de mai sus si... am din nou pagina in top.

Daca ati mai intampinat problema asta, sau aveti macar vre-o idee despre ce as putea sa fac v-as fi recunoscator. Sper ca am fost destul de coerent.
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Mie Dec 08, 2004 11:24 pm    Titlul subiectului:  

Nu cred ca exista solutie, in mare parte datorita elementelor de securitate: nu poti sa manipulezi prin Javascript documentul dintr-un (I)FRAME daca nu a fost servit de pe acelasi domeniu ca scriptul care l-ar accesa.

Iar problema ta se reduce la a reface structura de IFRAME-uri in cazul unor click-uri pe linkuri din continutul din IFRAME -> Javascript.

Pe de alta parte, din punct de vedere etic, n-ar trebui nici macar sa incerci asta: ala care si-a pus frame buster-ul in pagina a facut-o tocmai ca tu sa nu i-o afisezi in frame-uri :).

Just my 2 cents.

Numa' bune.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1