|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Think Pink
Data înscrierii: 22/Iul/2004
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 11:45 pm Titlul subiectului: Concurenta neloiala? Exista asa ceva pe net? |
|
|
Va salut.
Am si eu o intrebare. Are careva habar daca exista undeva scris (ma refer o lege sau ceva asemanator) care sunt tarifele la publicitate pe net? Adica daca sa spunem eu am un site si pe el vreau sa pun niste bannere, si sa taxez beneficiarul de servici cu 0,0000000000001$ / banner o sa-mi sara in cap cineva? Cand spun cineva ma refer la ala care te taxeaza cu 25$ ca sa-ti pui bannerul pe site-ul lui. Pentru ca asta se cam bate cap in cap un pic cu banner-exchange. Adica unii cer 20$ iar eu nu cer nimic. La urma urmei nu ma poate opri nimeni sa pun pe site-ul meu niste reclame la x, y, z numa ca imi place mie de ei.
Merci |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am habar si nici nu ma intereseaza ...
ideea e :
Ai firma ? Nu - nu poti taxa
Ai companie (sunt sinonime din cate stiu) ? Nu - acelasi raspuns
Esti miliardar ? Nu - nu poti taxa
De pus bannere catre ce site-uri vrea muschiu tau depinde numai de tine ...
nu interzice nimeni sa pui un link catre ei
Citat: Cand spun cineva ma refer la ala care te taxeaza cu 25$ ca sa-ti pui bannerul pe site-ul lui. Pentru ca asta se cam bate cap in cap un pic cu banner-exchange. Adica unii cer 20$ iar eu nu cer nimic.
Unii cer 20$ pt ca au trafic si multa lume iti vede banneru ...
Deci ... daca eu ti-as da un banner sa pui pe site-ul tau ... nu as accepta sa ma taxezi ... so ...
NU AI VOIE SA TAXEZI , decat daca ai super trafic , super site , super firma ![/quote] |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Dec 08, 2004 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
uite www.adzone.ro pentru idee de banner exchange
ideea e ca daca nu ai posibilitate de a oferii factura pentru aceste servicii mai greu cu castigatul banilor din bannere.
Iar in ce priveste pretul, exista cererea si oferta, tu poti oferi la ce pret vrei fara sa iti sara nimeni in cap, e dreptul tau, ideea e cat de bune sunt serviciile ofertie de tine fata de concurenta, ca sa merite ca cineva sa puna un banner la tine si nu la concurenta... |
|
| Sus |
|
Think Pink
Data înscrierii: 22/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Dec 08, 2004 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| ok, asta stiam si eu ca daca nu ai firma sau o posibilitate sa emiti factura nu poti incasa bani.Intrebarea mea era despre celelalte lucruri. Cred ca m-am lamurit.Merci |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|