Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum credeti ca este realizat.....?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nemo

Data înscrierii: 04/Mai/2004

Trimis: Mar Dec 07, 2004 8:16 pm    Titlul subiectului: cum credeti ca este realizat.....?  

salutare

trebuie sa realizez un script de chat online ceva in genul celui care este pe sentimente.ro adica in momentul in care vezi ca un utilizator este online apesi pe un buton "Trimite mesaj instant" sa zicem, se deschide o mica ferestruta cu un cimp textarea, in care tu scri mesajul si apesi "Send".
dupa ce l-ai trimis celui care-l primeste i se va deschide o ferestruta identica cu cea prin care ai trimis numai ca deasupra cimpului textarea apare mesajul scris de tine, iar in cimpul textarea el va putea sa-ti raspunda daca doreste.
si normal ca daca iti trimit trei persoane deodata sa zicem cite un mesaj ti se vor deschide trei asemenea ferestrute.
sper ca m-am facut cit se poate de inteles ce doresc si daca are cineva idei.
banuiesc ca trebuie realizat in javascript iar daca exista asa ceva free pt. consultare si aveti o adresa de net ar fi f. bine.

mersi
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Mar Dec 07, 2004 11:02 pm    Titlul subiectului:  

incearca pe www.hotscripts.com sau alte siteuri unde poti gasi scripturi gata facute si o sa gasesti la gramada... ba chiar si in php
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Dec 07, 2004 11:43 pm    Titlul subiectului:  

deci nemo ... eu am vazut un exemplu live la
heroescommunity.com (ca sa nu fac reclama) :)

si la un portal (cred ca era dsp-ul)
chat prin java script ...

daca vrei cu php ... iti recomand un flash si o baza frumoasa de date ...
success
Sus  
TheWanderer

Data înscrierii: 05/Apr/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Dec 09, 2004 3:58 pm    Titlul subiectului:  

Este simplu, in pagina ai un iframe de 0x0 care face verificati daca user-ul a primit un mesaj instant (odata la 10 secunde, sa zicem). Cand a primit deschide un pop-up. Mai nasol cu softurile care blocheaza pop-ups !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Pagina 1 din 1