| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Lun Dec 06, 2004 9:50 pm Titlul subiectului: http://www.adyre.lx.ro |
|
|
| Nu e inca terminat... da ceea ce anume nu e terminat o sa pun online printr-un admin facut de mine... cel mai greu a fost magazinul online... :) |
|
| Sus |
|
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Bv arata foarte frumos. Felicitari!!! |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 11:43 am Titlul subiectului: site |
|
|
site-ul arata bine, tocmai de aceea o sa iti spun ce "greseli" am observat eu:
in bannerul de sus scrie "concepre" si nu concepere.
corect e "fluturasi" - nu "fluturase"
"realizări prezentări animate", "realizări de sigle" - pune realizare sigle, prezentari, etc... nu e grav, dar e mai corect asa.
(sper sa nu te supere observatiile mele, dar e pacat ca suteuri bine facute sa aiba greseli elementare in ele) |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult... si nu ma supara deloc.. dimpotriva, ma amuza faptul ca an facut niste greseli amuzante... Mersi mult pt parerile voastre... |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se intampla oricui sa faca greseli gramatica. Probabil se grabea si n ua mai observat greselile. Uneori te uiti citesti de zece ori , dar nu observi gresala. |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
cata. eu nu ii spun (lui sau altora) despre greseli ca sa fac eu pe nebunul, ci fiindca site-ul va fi probabil vizitat de fooooarte multi surferi (ii doresc asta) si e pacat un lucru bine facut sa fie criticat pt chestiuni banale.
e una sa scrii aici si sa mai maninci o litera si e alta cind acolo e vba de munca ta... atunci nu vrei ca altii sa comenteze pe ceva ce tu ai muncit.
asa ca.... mai bine corectam impreuna, inainte :) |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| exact si de asta vreau eu sa te felicit, e foarte bine sa fie mai multi ca tine pe mai multe forumuri. E bine sa iti zica cineva unde ai gresit, uneori nu vezi greselile. |
|
| Sus |
|
mihnea sim
Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte dragutz! Iti propun sa te inscrii la serviciile de pe siteul meu : www.blankmedia.dap.ro si promit sa iti dau un bonus de credite. Treaba e ca am nevoie de membrii pe site (e de banner/popup exchange si statistici si are nevoie de un start)
PS: nu cumva tu erai si pe fostul forum RomaniaIT? |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Mar Dec 07, 2004 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu eram eu (nici macar nu stiam de forumul ala, dar o sa il caut si o sa vad daca ma inscriu si eu)
cit despre site-ul tau... care ar fi treaba care as avea'o eu acolo? :D
poate ma prinzi de "client" :D
p.s.: "membru" - "membri" si nu "membrii" (care este articulat cu art hotarit "i")
sorry...nu ma pot abtine :D :roll:
p.p.s.: aha, acu m'am uitat pe site. il mai vazusem (de la evaluare site, parca). doar ca siteul la care lucrez eu va fi gata abia prin februarie, dar daca tot imi faci "favoruri" o sa ma inscriu si eu. keep in touch! |
|
| Sus |
|
mihnea sim
Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Mie Dec 08, 2004 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
micael a scris:
sorry...nu ma pot abtine :D :roll:
nici sa nu te abtii, asigura progresul omenirii.
PS: am avut 9:80 la romana la capacitate, dar mai uita omul cand are o tastatura in fata |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Mie Dec 08, 2004 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
scrisesem un raspuns la ce ai zis tu mai sus, apoi am sters fiindca nu vreau sa par "agresiv" cum au zis unii.
as fi curios sa va intreb, insa:
1. vi se pare important sau nu sa scrieti corect?
2. vi se pare ca viteza de scriere e o "scuza" buna pt greseli de ortografie? (nu ma refer aici la cite o litera mincata, ci la greseli de genul "sau" in loc de "s-au", "idiotu-le" :D etc)
3. vi se pare ofensator sa vi se atraga atentia, sau e mai bine asa, ca munca voastra voastra sa nu fie umbrita de mici erori (in cele mai multe cazuri)
am pus intrebarile astea fiindca eu iau gramatica foarte in serios si se pare ca unii ma iau la misto considerind ca e "normal" sa faci greseli.
ei bine, eu nu fac! mai maninc cite o litera in viteza, dar nu pun cratima aiurea, si nici dezacorduri nu fac. si nu mi se pare ca e ceva pt care ar trebui sa fiu admirat, ci mai consider ca asta e nielul la care ar trebui sa fie oricine a terminat clasa a 8-a.
deci, daca nu doriti referiri la gramatica, o sa ma abtin! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|