|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
carlan
Data înscrierii: 15/Sep/2008
|
| Trimis: Lun Sep 15, 2008 11:12 am Titlul subiectului: contorizare adsense |
|
|
Vreau sa fac un script in care sa contorizeze nr de clickuri care se da pe reclamele de la adsense.
Scriptul vreau sa introduca in baza de date (ip, unitatea de adense pe care s-a dat clicul si nr de clicuri care au fost date de fiecare ip)
Va rog frumos ma puteti ajuta cu un script sau cu un tutorial orice e bine venit.
Eu am incercat sa modific in scriptul acesta dar nu am reusit sa fac contorizarea pe adsense merge dar pe legaturi.
Si nu vreau sa afiseze datele din baza de date vreu sa introduc yo fiecare reclama adsense in parte.Am modificat echo si am adaugat reclama dar nu o contoriza si si nu o deschide cu <a></a> putrti sa-mi dati o sugestie va rog?
<?php
require_once('config.php');
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if(!isset($_GET['pag'])) $_GET['pag'] = '';
switch($_GET['pag']) {
case '':
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `intrari`';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat)) {
echo '<a href="index.php?pag=redirectionare&id='.$rand['id'].'">'.$rand['titlu'].'</a> - '.$rand['adresa'].' '.$rand['ip'].'<font color="blue" size="2">(vizualizari: '.$rand['vizite'].')</font> <br> <i>'.$rand['descriere'].'</i> <br><br>';
}
break;
case 'redirectionare':
if(!is_numeric($_GET['id'])) {
echo 'ID nu este numeric, ce incerci sa faci?';
} else {
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `intrari` WHERE id="'.$_GET['id'].'"';
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat)) {
header("Location: ".$rand['adresa']."");
$cerereSQL = 'UPDATE `intrari` SET vizite="'.($rand['vizite']+1).'" WHERE id="'.$rand['id'].'"';
}
}
break;
}
?> |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Sep 15, 2008 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
1. contorizarea de click-uri la AdSense o face Google, si numarul de click-uri si afisari le poti vedea in condul AdSense, la rapoarte.
2. AdSense iti genereaza un iframe in care afiseaza reclamele. Din motive de securitate, browserele iti interzic sa interactionezi cu elementele dintr-un iframe. Deci nu se poate.
3. renunta la ideea de a interactiona cu continutul generat de AdSense. Ai sanse sa calci google-ul pe bataturi, si asta nu e pentru nimeni un lucru bun. |
|
| Sus |
|
carlan
Data înscrierii: 15/Sep/2008
|
| Trimis: Lun Sep 15, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: Re: contorizare adsense |
|
|
| Multumesc pt sfat clicurile le vad pe contul de adsense dar eu vroiam sa aflu cate clicuri da fiecare ip in parte. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|