Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

De ce-mi repeta acest array?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alexandru_24

Data înscrierii: 11/Iul/2006

Trimis: Joi Sep 11, 2008 8:02 pm    Titlul subiectului: De ce-mi repeta acest array?  

Buna seara,

Ma confrunt cu o problema cam de 2 zile si nu-i gasesc raspunsul.

Am doua tabele: categorii si subcategorii din care in subcategorii tin id-ul categoriei, am urmatorul select:
Cod: $sql = "SELECT * FROM `tabela` WHERE `subcategorie` = '".nume_subcategorie."' AND `id` = '".id_subcategorie."'";

Problema este undeva la subcategorie = 'nume_subcategorie', sunt sigur de acest lucru, array-ul arata cam asa: Cod: Array

valoare 1
(
    [0] => Array
        (
            [id] => 1
            [id_cat] => 1
            [subcategorie] => Retea
        )

)
// Se despart
valoare 2
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => 2
            [id_cat] => 1
            [subcategorie] => Lansare
        )

)
Array-urile de mai sus sunt ok, nu se grupeaza! Pe cand un alt array se grupeaza in felul urmator:
Cod: Array
valoare 3
(
    [0] => Array
        (
            [id] => 6
            [id_cat] => 3
            [subcategorie] => De tip
        )

)
valoare 4
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => 9
            [id_cat] => 4
            [subcategorie] => De tip
        )

)

Sunt sigur ca problema este undeva aici ([subcategorie] => De tip) insa din pacate eu nu o inteleg. Problema este cand inserez valorile in baza de date intr-un alt tabel numit "valori", in acesta tin id_categorie, id_subcategorie si valoare.
Insa in loc sa puna la valoare 3, id = 6 si id_cat = 3 respectiv valoare 4 id = 9, id_cat = 4, imi pune la valorile 3 si 4, id = 6, id_cat = 3 si id =6, id_cat = 3 (identice!).
Poate ma puteti ajuta.

Va multumesc.

PS. Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1