Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Instalare font pe server
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Reaper

Data înscrierii: 13/Apr/2007
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 10, 2008 12:17 am    Titlul subiectului: Instalare font pe server  

Stiti ca in cazul in care ai definit in .css un font care nu il ai in calculator iti va fi afisat in site un font default.

Din logica mea, .css-u ii spune sistemului de unde este accesat siteul ce font sa afiseze si acesta este afisat din sitemul local.
Exista posibiliatea sa instalezi fontul pe server si sa fie afisat de acolo?
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Mie Sep 10, 2008 8:22 am    Titlul subiectului:  

@Reaper, Tema asta a fost dicutata nu numai o data.! Poti doar sa faci o imagine si sa afisezi imaginea!

http://www.php.net/manual/en/book.image.php
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Mie Sep 10, 2008 9:34 am    Titlul subiectului:  

nu e chiar asa:
http://www.usefulcomputerinfo.com/fonts/embeddingfonts.asp
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Sep 10, 2008 10:38 am    Titlul subiectului:  

http://www.usefulcomputerinfo.com/fonts/embeddingfonts.asp a scris: nb. Please note, that the following will only definitely work on Internet Explorer. If in doubt whether this will work on different browsers, please scroll down to the bottom of the page, where an example has been give of embedding fonts into a page. Pe FF, Opera si Chrome nu merge. Nu are rost sa faci ceva ce merge doar pe un browser din 4.
Sus  
floorin

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:06 pm    Titlul subiectului:  

Nici eu nu as munci in directia asta. Dar eu nu stiu unde are nevoie Reaper de asta (poate e intr-un intranet si toti sunt pe InternetExplorer, sau poate e vorba de o site cu un target precis in care specifica clar la cerinte Internet Explorer)... oricum, poate fi o solutie, iar linkul avertizeaza inca de la inceput ca nu merge decat pe IE, deci, ca sa te citez: Citat: stay on topic , e decizia lui Reaper daca merita sa nu.

PS: Si IE nu e un browser din 4... ai numarat gresit... IE inseamna circa 70%...
8minute
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:44 pm    Titlul subiectului:  

Daca ai de gand sa ma 'citezi' de fiecare data ( apropo, vezi ca deja devii exasperant cu atacurile astea directe) ai face bine sa nu o faci aiurea. Post-ul meu nu e nici pe departe off-topic. Eventual era off-topic daca ii ziceam sa isi refaca tot site-ul in flash (o analogie cat de cat mai apropiata de, sa zicem, a oferi un cod de Oracle la o problema de MySQL). Deci eu am fost on topic. Abtine-te de la atacuri.

Am testat link-ul tau pe FF, Opera si Chrome (care foloseste acelasi motor de rendering ca si Safari, deci e practic acelasi lucru). IE din IE, FF, Opera si Chrome este un browser din patru. Nu stiu tu ce ai numarat.

Daca ai ceva personal cu mine, injura-ma pe privat, nu iti mai flutura chilotii murdari in public.

Reaper, daca tii neaparat sa afisezi cu un font non-standard, poti folosi sIFR - sau puteai sa cauti putin, dupa cum a spus si Quber, s-a mai discutat asta de o gramada de ori.

//edit
Reaper a scris: Din logica mea, .css-u ii spune sistemului de unde este accesat siteul ce font sa afiseze si acesta este afisat din sitemul local. Logica ta e gresita, sistemul citeste font-urile instalate in folder-ul /windows/fonts (in cazul win-ului, nu stiu la Linux si Mac unde tin fonturile), nu de oriunde.
Sus  
floorin

Trimis: Mie Sep 10, 2008 3:30 pm    Titlul subiectului:  

creatorul acestui topic avea o intrebare clara:Exista posibiliatea sa instalezi fontul pe server si sa fie afisat de acolo?
Iar raspunsul meu era clar: da, pentru IE. Si raspunsul incepe chiar cu acest avertisment: doar pentru IE.
Primul tau post ce aduce nou la toate astea ? (in afara de niste injurii)
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Sep 10, 2008 6:15 pm    Titlul subiectului:  

Deja disper!!! Unde injurii mah??? UNDE??? Un cuvant injurios din primul meu post daca imi arati si promit ca nu mai intru pe forumul asta veci! Da daca nu gasesti, fa bine si nu mai intra tu!
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004

Trimis: Mie Sep 10, 2008 7:38 pm    Titlul subiectului:  

opriti offtopicurile si atacurile la persoana sau voi fi nevoit sa inchid topicul... certati-va pe PM
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Mie Sep 10, 2008 8:12 pm    Titlul subiectului:  

e simplu
tehnologia se numeste sIFR si e destul de usor de implementat
e o combinatie de flash si js
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1