|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
filla
Data înscrierii: 08/Sep/2008
|
| Trimis: Lun Sep 08, 2008 12:49 pm Titlul subiectului: PHP error <br /> |
|
|
Salutare tuturor.
Cunosc pe cineva căruia îi dă niște erori în PHP.
Nu pot să postez link-ul cu codul php, pentru că nu am voie dacă nu sunt membru de 5 zile și dacă nu am 5 posturi, dacă vreți să mă ajutați vă trimit pe PM link-ul.
erorile sunt:
Sorry
This feed does not validate.
*
line 378, column 0: XML parsing error: <unknown>:378:0: junk after document element [help]
<br />
In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.
*
line 11, column 93: Self reference doesn't match document location [help]
... rel="self" type="application/rss+xml" />
Ceva soluții ? știu sigur că liniile alea 2 cu probleme sunt greșite, dar nu mă prea pricep în php să îl ajut. Mă gândeam că poate găsesc niște soluții aici. :lol:
Încă o idee ar fi să aflu ce php-uri încarcă un site/feed și doar așa se pot rezolva problemele. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Lun Sep 08, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca poti sa trimiti nici PM
dar... tu te referi la niste erori de validare ale unui XML. Ai probleme PHP sau doar validarea nu e ok.
Daca nu e validarea OK, incearca sa pui htmlentities sau htmlspecialchars la output cand generezi |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Mar Sep 09, 2008 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai asa
Cod:
<?php
<br />
?>
e eroare, corect e :
<?php
echo "<br />";
?>
[code] |
|
| Sus |
|
azzuro
Data înscrierii: 05/Iul/2005
|
| Trimis: Mar Sep 09, 2008 2:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| Verifica XML-ul. Cel mai probabil nu este valid. Trebuie sa ai un singur element top-level si dupa ce il inchizi sa nu mai ai nimic. Nu e eroare de sintaxa in php, pur si simplu ai un xml care nu este valid si cand incerci sa il parsezi, iti crapa smecheria. :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|