Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PHP error <br />
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
filla

Data înscrierii: 08/Sep/2008

Trimis: Lun Sep 08, 2008 12:49 pm    Titlul subiectului: PHP error <br />  

Salutare tuturor.

Cunosc pe cineva căruia îi dă niște erori în PHP.

Nu pot să postez link-ul cu codul php, pentru că nu am voie dacă nu sunt membru de 5 zile și dacă nu am 5 posturi, dacă vreți să mă ajutați vă trimit pe PM link-ul.

erorile sunt:

Sorry

This feed does not validate.

*

line 378, column 0: XML parsing error: <unknown>:378:0: junk after document element [help]

<br />

In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.

*

line 11, column 93: Self reference doesn't match document location [help]

... rel="self" type="application/rss+xml" />

Ceva soluții ? știu sigur că liniile alea 2 cu probleme sunt greșite, dar nu mă prea pricep în php să îl ajut. Mă gândeam că poate găsesc niște soluții aici. :lol:

Încă o idee ar fi să aflu ce php-uri încarcă un site/feed și doar așa se pot rezolva problemele.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Sep 08, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului:  

nu cred ca poti sa trimiti nici PM
dar... tu te referi la niste erori de validare ale unui XML. Ai probleme PHP sau doar validarea nu e ok.

Daca nu e validarea OK, incearca sa pui htmlentities sau htmlspecialchars la output cand generezi
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Mar Sep 09, 2008 12:42 am    Titlul subiectului:  

Daca ai asa
Cod:

<?php

<br />

?>

e eroare, corect e :
<?php

echo "<br />";

?>
[code]
Sus  
azzuro

Data înscrierii: 05/Iul/2005

Trimis: Mar Sep 09, 2008 2:01 am    Titlul subiectului:  

Verifica XML-ul. Cel mai probabil nu este valid. Trebuie sa ai un singur element top-level si dupa ce il inchizi sa nu mai ai nimic. Nu e eroare de sintaxa in php, pur si simplu ai un xml care nu este valid si cand incerci sa il parsezi, iti crapa smecheria. :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1