Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

idee creață
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Aug 29, 2008 10:55 pm    Titlul subiectului: idee creață  

am pus titlul asa "sugestiv" tocmai ca sa dati click cat mai multi pe el... probabil ca nu v-ati imbulzit dar totusi... poate o citi cineva. Mi-a venit ideea asta la duș [se zice ca ideile bune iti vin pe WC dar, n-a fost sa fie].

Ideea: sa punem mana de la mana sa cumparam un vBullerin...

costa 144E si, daca avem aprobarea de la Cristi, putem pune banii intr-un cont [pe care o sa-l faca el, daca nu exista].

Eu, fiind initiatorul ideii, ma ofer sa dau o suma. Nu zic cat si, daca se aproba ideea nu trebuie sa ziceti nici voi cat si daca ati dat... o sa fie o donatie si, oricat dati [de la 5 lei (sa nu zic 1 leu) la 144E] trebuie sa fie dat fara pretentii si fara figuri. Sa nu ne trezim ca vedem post-uri a la Gigi Becali: "io am dat bani si acum mi s-a sters un post"...

admin?
Sus  
olympia

Data înscrierii: 26/Mai/2008

Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:23 pm    Titlul subiectului:  

eu as ajuta financiar forumul asta, cu sau fara vbulletin, ptr ca mi se pare un forum suupeeeeeeeeer OK!!! :) daca voi credeti ca ala e un forum mai bun, sunt pro!

ps probabil datorita/ din cauza optiunilor de "ignore" pe care le are se discuta acum de vbulletin, e adevarat?
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:36 pm    Titlul subiectului:  

Citat: cauza optiunilor de "ignore" pe care le are
sincer... habar n-am ce optiuni are in spate [nu am vazut administrare] dar e mult mai frumos si mai rapid. A se vedea www.webmaster-talk.com [scuze de reclama gratuita dar... e in alta tara :) deci imi permit].

Am zis vBulletin pentru ca are mai multe optiuni si referitor la navigare [sunt marcate post-urile la care ai participat, se pastreaza cele la care nu ai raspuns etc] si, probabil, si referitor la administrare. Oricum, mi se pare cu mult superior fata de BB [cu toate ca am auzit ca BB3 e foarte 'competent']
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:36 pm    Titlul subiectului:  

se lucreaza la modificari, o sa vedem dupa ce se implementeaza noile modificari pe aici daca va mai fi nevoie de alt forum.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:41 pm    Titlul subiectului:  

asta nu stiam... atunci da, let's wait
Sus  
bash

Data înscrierii: 21/Aug/2008

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 12:32 am    Titlul subiectului:  

De ce nu o mica donatie? .Dar intrebarea :Unde se duc banii astia???Si daca da un euro fiecare e bine.Sincer as da chiar daca as fi si banat de BIG BROTHER. Asta din respect pentru forum.E o idee buna ,cat despre lucrarile in curs, mult succes.Mai e ceva de exemplu gigi deschide un subiect si trece o zi ,trec 2 ,3 As propune ca, dupa un anumit timp gigi sa primeasca un mail prin care sa fie instiintat :gigi au trecut n zile si nu ai primit nici un raspuns ,subiectul deschis de dvs a fost sters.Mai se elibereaza spatiu atat de util functionarii serverului .
Sus  
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 1:01 am    Titlul subiectului:  

eu sunt de acord sa donam fiecare o suma cat doua beri :)
si asta pentru ca ma apuca nostalgia gandindu-ma ca fprumul acesta a fost cel care mi-a rezolvat multe probleme
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 1:09 am    Titlul subiectului:  

Citat: Dar intrebarea :Unde se duc banii astia???
sincer, ma asteptam la intrebarea asta... nu stiu sigur daca din partea ta dar, ma asteptam...

doar nu crezi ca nea' Admin o sa se bucure la 150E?... ca doar nu munceste pe capace de Pepsi [vorba cuiva de p-aici] Fiecare da cat are... nu iti baga nimeni mana in buzunar si nici nu ti se zice "dai X lei".

dar... cum ziceam, poate se va implementa vr-o solutie mai buna... cu toate ca mie vBul mi se pare superb [cea mai tare mi se pare chestia cu post-urile in care ai postat marcate]
Sus  
olympia

Data înscrierii: 26/Mai/2008

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 1:26 am    Titlul subiectului:  

vector, m-am uitat pe lnkul ala. phpbb3.0 e la fel de rapid si are o sectiune de administrare super. mie mi se pare excelent.

m-am uitat cu mai multa atentie acum si am remarcat ca phpbb3 are si ignore list, plus

* Vizualizare mesaje fără răspuns
• Vizualizare mesaje noi
• Vizualizare subiecte active

de fapt, gasesc ca are prea multe optiuni! aproape tot la ce te-ai putea gandi. si iti spun, mi se pare extrem de rapid.

dar, asa cum am spus, daca se decide pro vbulletin, i'm in ;)
Sus  
szerky

Data înscrierii: 10/Iul/2008

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 1:37 am    Titlul subiectului:  

nu stiu cat de buna e ideea insa am si eu una , ce ar fi sa facem un forum 100 % romanesc ? :)
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 7:39 am    Titlul subiectului:  

adica.... sa-l facem noi cap-coada 8O ?

mie mi se pare o pierdere de timp inutila... de ce?... pai, phpBB a muncit ceva ani ca sa ajunga la verisunea de acum [care, dupa cum zice si olympia, arata destul de bine] insa sunt sigur ca mai e de lucrat la el si, nu ar avea rost sa ne apucam sa inventam roti... ca tot rotunde or sa iasa.

in plus... nu cred ca are nimeni timp [ma refer la programatori, nu la "programatori"] sa munceasca atat. Eu personal lucrez si, am 3 ore pe zi + timpul de la serviciu in care mai postez un raspuns sau doua si... nu cred ca sunt singurul in situatia asta.

[parerea mea...]
Sus  
szerky

Data înscrierii: 10/Iul/2008

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 7:55 am    Titlul subiectului:  

vectorialpx a scris: adica.... sa-l facem noi cap-coada 8O ?

Da :)
vectorialpx a scris:
mie mi se pare o pierdere de timp inutila... de ce?... pai, phpBB a muncit ceva ani ca sa ajunga la verisunea de acum [care, dupa cum zice si olympia, arata destul de bine] insa sunt sigur ca mai e de lucrat la el si, nu ar avea rost sa ne apucam sa inventam roti... ca tot rotunde or sa iasa.

Mie nu mi se pare pierdere de timp , gandeste-te la placerea de a avea propriul nostru forum open source facut de romani . Stiu ca nu putem face din prima un phpBB insa nu cred ca ne trebuie cine stie ce functii implementate in el . Cum adica sa reinventam roti ? :)

Daca exista win 95 nu mai facem Vista ? ( ca si 95 e tot o "roata" este ) .

vectorialpx a scris:
in plus... nu cred ca are nimeni timp [ma refer la programatori, nu la "programatori"] sa munceasca atat. Eu personal lucrez si, am 3 ore pe zi + timpul de la serviciu in care mai postez un raspuns sau doua si... nu cred ca sunt singurul in situatia asta.

Ma, eu nu ma consider programator dar nici habarnist .. de ar fi de lucrat m-as pricepe la o clasa , o mostenire , un sql inj , un rfi , un xss etc .

Dar cu timpul nici eu nu prea stau bine din pacate :( .. poate facem vara viitoare :D
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 10:45 am    Titlul subiectului:  

Citat: Daca exista win 95 nu mai facem Vista ? ( ca si 95 e tot o "roata" este ). win 95 a fost dezvoltat si a rezultat Vista. Daca te-ai apuca sa faci acum un sistem de operare ai reinventa o roata si... nu stiu cat de rotunda ar iesi ;)

Citat: Dar cu timpul nici eu nu prea stau bine din pacate .. poate facem vara viitoare Sa fim sanatosi pana atunci si... sper sa nu ramana forum-ul asa pana atunci... Nu ca as avea ceva cu versiunea asta dar are o baza de date foarte frumoasa si bogata si, merita mai mult.
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Sâm Aug 30, 2008 12:11 pm    Titlul subiectului:  

Daca se hotaraste ceva puneti un sticky, eu sunt zgarie branza zgarcit de obicei dar pt acest forum as dona o suma modica fara tragere de inima!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Aug 31, 2008 9:35 pm    Titlul subiectului:  

N-am citit ce ati scris pe aici ca ... ca asa fac eu ...
Am vazut doar ca vrea cineva sa inlocuiasca acest forum cu un vBulletin ... cu care nu sunt de acord.

Cumva vBulletin mi s-a parut intotdeauna mai greoi si mai incet ca phpbb ...
(octavian, vezi ca ai scris vbullerin)

Deci in opinia mea mai bine mergeti la McDonald's si va luati 2 hamburgeri decat sa ii cheltuiti aiurea pe o licenta de software.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2