|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 6:03 pm Titlul subiectului: Caut colaborator ca sa il invat... |
|
|
Caut pe cineva din Bucuresti care e la inceput cu programarea si vrea sa invete, sunt dispus sa il invat si sa il ghidez si sa lucram in colaborare la diferite proiecte.
Vreau din Bucuresti pentru ca din alte orase am mai incercat dar e greu sa inveti pe cineva ceva bine doar discutand pe mess... de aceea prefer sa ne intalnim si sa discutam, e mai rapid asa.
Cine e interesat sa lase mesaj, aici, pe mess sau PM (vedeti butoanele de sub acest text daca nu stiti adresa de mess sau PM) |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK OK OK OK OK
Credeam ca am dat PM.
Damn. |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Singurul cod care e pubic e cel de la far-php si recunosc ca e scris acum 4-5 ani cand dabia incepusem sa invat php si inca nu aflasem de stil de programare, OOP si alte chestii... dar am evoluat intre timp, am lucrat mult in echipa si cu mai multe firme de programare si mi-am scimbat total stilul fata de acum 4 ani... dar daca tu zici ca nu pot invata pe nimeni probabil din puctul tau de vedere ai dreptate, dar daca ar fi asa nu stiu ce de mi sa cerut sa predau cursuri la atatea persoane in particular si de ce chiar si o firma a vrut sa ma angajeze ca sa predau cursuri... cine a lucrat cu mine stie despre ce vb...
E bine sa nu judeci omul dupa 1 singur cod ci dupa ce il cunosti mai intai si vezi realizarile acelei persoane in timp... eu am peste 300 de persoane in lista de mess de exemplu si peste 95% imi cer ajutor aproape zilnic la fel de fel de coduri, eu le ofer ajutorul atat cat ma pricep si cand am timp, iar cei care ma cunosc stiu asta...
Cred ca si eu daca as lua la puricat codul tau probail nu mi-ar place ce vad, dar asta nu e un motiv sa nu cred ca nu esti bun si ca nu stii programare... dar diferenta dintre mine si tine este ca eu nu judec omul decat dupa ce stiu ce poate si chiar si atunci chiar daca nu imi place ce vad incerc sa il ajut nu sa ii dau peste bot si sa ii spun ca nu e bun de nimic... |
|
| Sus |
|
ThePhantom
Data înscrierii: 28/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut si pe mine mai ajutat de atatea ori la partea de coding si mi-a prins foarte bine mi-am facut o idee mai mare.. despre cum se face.. si ce sa face..:) ai id-ul meu de messenger. daca e mai vorbim acolo :) salut |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mie mi se par clare codurile alea, nu stiu despre ce vb adix. folosisem la un moment dat (acum vreun an) ceva dintr-un tutorial si chiar am priceput si imi placea cum arata codul! |
|
| Sus |
|
egroeg
Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea \"metropola\".
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta e un fel de "let's all point at him and laugh"?
trist |
|
| Sus |
|
danielsen
Data înscrierii: 14/Feb/2004
Locație: Cluj-Napoca
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sa va spun ceva: apreciez omul dupa caracter, nu dupa cat stie. Poate sa fie oricat de avansat, dar daca tine pt el, si nu stie sau nu-i dispus sa poata da mai departe, nu-i foloseste la nimic. Apreciez pe Birkoff pt ca stie sa se coboare la orice nivel, chiar si pentru aia mici incepatori, si nu considera ca-i prea geniu incat sa nu mai fie accesibil pt restul lumii. Se poate ca altii sa cunoasca mai mult decat el, dar prefer un om care e dispus sa-ti explice prin orice mijloace. Imi recunosc nivelul de incepator, dar am de invatat de la omul asta, si cred ca nu sunt singurul. |
|
| Sus |
|
sirbigman
Data înscrierii: 24/Apr/2006
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
adix a scris: Offtopic total, dar Birkoff, sincer: am lucrat peste cod facut de tine, nu spun de unde si cum si la ce, dar mi-am pus mainile in cap ce am vazut acolo.
Nu cred ca esti in masura sa inveti pe cineva despre tainele programarii PHP.
Nu am nimic cu tine, nu imi esti antipatic sau altceva de genul asta, dar... nu ar trebui sa faci asta.
Nu am nimic cu tine, nu imi esti antipatic sau altceva de genul asta, dar... esti invidios si pun pariu ca iti curg si mucii, poate cand o sa inveti ca relatiile intre indivizii constau in mai mult decat critica despre un anumit lucru care poate atunci cand esti mic nu e el asa de stralucit, dar in timp poate il faci sa luceasca.
noroc Birkoff, fata de unele persoane chiar esti de treaba |
|
| Sus |
|
moonlord
Data înscrierii: 15/Iul/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si pe mine m-a ajutat cand am avut nevoie...adix esti pe dinafara si nu esti in masura sa critici pe altii. plimba ursu |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Nu cred ca esti in masura sa inveti pe cineva despre tainele programarii PHP.
Nu am nimic cu tine, nu imi esti antipatic sau altceva de genul asta, dar... nu ar trebui sa faci asta.
dar oare, de unde stii tu ce ar trebui sa faca el? Stii tu ce cunostinte are omul, stii tu ce facultati are in spate si cat de grele sunt, stii tu daca e sau nu un bun ca profesor sau... altele?
sa-ti zic o chestie: fiecare programator are stilul lui si, daca as programa dupa Bill Gates probabil ca l-as injura... Ce zici, e mai prost ca mine? |
|
| Sus |
|
muzica99biz
Data înscrierii: 29/Aug/2008
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| RESPECT BIRKOFF, am primit ajutor tot timpul :D [apropo adix ce draq ai parit? si daca stie sau nu stie cod.. tu nu esti in nicio masura sa il critici] :roll: |
|
| Sus |
|
emillian
Data înscrierii: 29/Aug/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
adix.. no offence ...dar cred ca ar fi mai indicat sa te bagi in "ontopic total" ca ar fi mai apreciate acolo interventiile tale.
Birkoff... stie foarte bine php, stie foarte bine sa programeze, pe mine m-a ajutat mereu cand a avut timp si m-a facut sa inteleg anumite chestii care mi se pareau dificile la vremea aceea.
As putea spune ca esti un om care nu gandeste dupa acel post al tau de mai sus... dar nu spun lucrul asta pentru ca nu te cunosc...
Data viitoare fi mai atent, si cum a spus si Birkoff e bine sa nu judeci omul dupa un singur cod, iar programarea nu se invata dintr-odata, iti ia luni si poate chiar ani pana o stapanesti cum trebuie... dar in timpul ala progresezi, lucrezi ... creezi cate ceva ... si in timp il perfectionezi.
Toata stima si respectul pentru Birkoff... |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms pentru sustinere baieti, credeam ca a decazut de tot forumul asta dar se pare ca mai sunt sperante...
Oferta e inca valabila... deja am primit mai multe cereri dar vb pe mess ce si cum... |
|
| Sus |
|
olympia
Data înscrierii: 26/Mai/2008
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai, eu cred ca am intervenit de vreo 2x pana acum, cand adix s-a luat aiurea de diversi ueri. el pare a fi un tip pregatit, dar nu atat pe cat crede, dupa parerea mea.
am vrut intr-o seara sa scriu un "mini-eseu" despre ingamfarea romaneasca. la noi, daca are omu' o diploma, crede ca a dobandit si competenta (ceea ce e fals, ptr ca facultatile scot incompetenti pe banda rulanta, inca).
adix, ai reusit sa iti creezi multe antipatii pe aici prin atacurile astea gratuite. indiferent cata competenta ai avea. shkoala? hai sa nu discutam despre asta, desi am vazut ca iti place. parerea mea este ca forumul acesta ar avea nevoie de experienta ta, insa mai presus de asta e - totusi - caracterul. nu crede ca altcineva nu ar putea face "post-hunting" la randul sau, daca ar fi sa fie...
Birkoff, m-as fi inscris cu placere, insa sunt departe de bucuresti ptr mult timp. sper sa iasa o treaba buna din intentia ta. |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Sâm Aug 30, 2008 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Trebuia sa fie PM, ok?
Nu am bagat nimanui in ochi experienta mea sau calificarea sau competenta.
Ca le am e treaba mea, si daca e sa le impartasesc cuiva - la fel.
Inca o data, am crezut ca dau PM, asta a fost intentia. Ca a ajuns public... deh, gafa mea.
Iar daca sunt antipatic, asta este, mai bine asa decat iubit de toata lumea :).
Ce-i drept, imi place sa port discutii contradictorii, si uneori exagerez cu asta. De exemplu, numai threadul asta mi-ar fi dat munitie pentru urmatoarele doua saptamani.
Dar... atat. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|