|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bash
Data înscrierii: 21/Aug/2008
|
| Trimis: Joi Aug 28, 2008 9:50 pm Titlul subiectului: DRAGII MEI |
|
|
Voi prezenta unele aspecte comice de pe acest forum.
In subiectul deschis de crivion care cerea ce cerea si-au facut aparitia doua papusi manevrate sau nu abil de catre anumite persoane iubitoare de show ieftin, care bineinteles fara legatura cu subiectul au postat adevarate aberatii specifice unor persoane complexate si !smart.
Personal am cautat sa-l ajut pe crivion pierzand un timp, dar fara regrete intr-o problema inteligent ridicata de acesta.
Concluzii:
Unul din moderatori de pe acest forum ,un iluminat in sensul oferit de dex ,apare ca un cavaler al dreptatii taind in stanga si dreapta combatand efectu nu si cauza , pentru ca, poate, aceste cauze sunt intretinute subtil de catre el sau un grup .E o ipoteza, dar aici e vorba de un om foarte inteligent care se delecteaza cu astfel de artificii dovedind cunoasterea si a altor domenii fara nici o legatura cu programarea. |
|
| Sus |
|
azzuro
Data înscrierii: 05/Iul/2005
|
| Trimis: Joi Aug 28, 2008 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Someone needs a girlfriend... :*: |
|
| Sus |
|
bash
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 6:07 am Titlul subiectului: |
|
|
:lol: :lol:
Azi ne distram in familie |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am sters cateva post-uri [am editat unul, nu mai stiu al cui] dar am observat ca apoi au mai disparut unele post-uri [eu nefind singurul moderaror] si, nu stiu exact nici despre ce thread e vorba [eu am sters p-aici dar si in alte parti... pune link exact]
Personal, rog toti moderatorii ca acolo unde vad post-uri de natura personala sa stearga, indiferent al cui este. Post-urile care mai sunt si on-topic pot fi editate, dupa voie.
Se pare ca forum-ul a ajuns sa gazduiasca niste useri care depasesc cu mult limita bunului simt si s-a ajuns la nivelul de "fara limite". Vreau sa va reamintesc ca forum-ul se numeste phpromania.net si toti cei de pe acest forum au un orgoliu dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne certam ca la "tradati din dragoste". Am mai zis si o sa mai zic: daca vreti sa va certati, folositi mesajele private... poate va si intalniti si va luati de păr.
Am sters cateva post-uri si o sa mai sterg ceea ce gasesc total offtopic. Bash, nu am sters DOAR post-urile tale, am sters post-uri si ale altor useri [prin mai multe locuri].
PS: Ne-ar cam trebui un "cavaler al dreptatii" pentru ca se pare ca unii nu stiu sa se opreasca.
Citat: pentru ca, poate, aceste cauze sunt intretinute subtil de catre el sau un grup .E o ipoteza, dar aici e vorba de un om foarte inteligent care se delecteaza cu astfel de artificii dovedind cunoasterea si a altor domenii fara nici o legatura cu programarea. tu esti dus cu pluta sau cu vaporul?! Tu crezi ca noi avem interese aici? Man... get a life!.. or a girlfriend, vorba lui azzuro |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi s-a editat un post, dar o meritam :D.
In orice caz, "papusi manipulate de persoane din umbra".
Wow. S-a depasit pe el insusi. |
|
| Sus |
|
bash
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Man esti amuzant.Si asa ca fapt divers toti suntem dusi mai mult sau mai putin cu pluta sau vaporul, pe acest forum si nu numai .Multumesc pentru sfaturile tale , dar in cazul meu recomandarile lui azzuro sunt mai mult decat indeplinite. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
bash am si eu o intrebare, nu poti sa te abtii de a mai face comentarii care pot duce la discutii offtopic si in contradictoriu?
Chestia asta e valabila pentru toti si din cate imi aduc aminte am specificat asta in reguli...
Faptul ca va bagatii in discutii doar de dragul de a crea offtopicuri sau pentru ca vi se pare ca unul din participantii la discutie a spus nu stiu ce care voua nu va convine nu isi are rostul pe acest forum.
Repet, daca aveti ceva de impartit discutatii pe PM sau pe mess, lasati forum-ul pentru cei care vor sa se ocupe de programare web...
Atentionarea asta e valabila pentru toti. |
|
| Sus |
|
bash
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prietene nu-mi merge butonul de PM.Mi l-ati inhibat domniile voastre si dupa aia cu maxim tupeu imi cereti sa dau PM.O sa dau PM moderatorule cand o sa-mi mearga acest buton.Si inca ceva asa pentru tine: aia care arunca
cu vorbe aiurea si incep scandalu, aia trebuie sanctionati.Dar voi dand dovada de maxima inteligenta inlaturati efectele nu si cauza.De exemplu eu desi nu m-am luat de nimeni sagetile de pe forum s-au si repezit avide de circ ieftin .S-au legat chiar de semnatura mea care, cica nu are de a face cu php , dar mii de semnaturi prieteni de pe acest forum nu au de a face cu php-ul , dar prostu nu e prost destul pana nu e si fudul. |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar voi dand dovada de maxima inteligenta inlaturati efectele nu si cauza.[/quote]
Tu esti cauza, incompetentule.
Si incompetent nu este jignire (catre moderatori), este un cuvant din dinctionar ce indica incapacitatea. In cazul lui mandriva, la orice. |
|
| Sus |
|
elrukn
Data înscrierii: 28/Iul/2007
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
bash a scris: ... aia care arunca
cu vorbe aiurea si incep scandalu, aia trebuie sanctionati.Dar voi dand dovada de maxima inteligenta inlaturati efectele nu si cauza.
[...] prostu nu e prost destul pana nu e si fudul.
asta nu e descrierea ta, bash ? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
da... hai sa ne facem ca la poarta cortului si sa mai fu**m un thread...
fratele meu, PM nu poti trimite pana nu faci un numar de post-uri si o vechime [aceasta restrictie s-a pus tot (nu ma refer la tine) din cauza unor retarzi care aberau (ma refer la cei ce posteaza aiurea, in general)]
edit // daca nu poti trimite PM asta nu inseamna ca trebuie sa speli toate vasele in public si sa te injuri cu 20 de oameni carora nu poti sa le trimiti PM. Cere-le numarul de telefon... sau asteapta pana ti se da dreptul la PM... sau, creaza un thread la discutii generale "PM Bash" [ca sa am si eu ce sterge]
Sa-ti zic cateva lucruri si, cu asta inchei tot:
1. un moderator are "putere" de a administra post-urile... nu da ban, nu administreaza forum-ul in nici un fel... singurul care face lucrul asta e Administratorul forum-ului... EL pune prioritati, instaleaza module, face ce-l taie pe el capul... pentru ca e forum-ul lui si daca maine i se scoala, poate sa stearga baza de date si sa ne-o traga prin gura la toti [iti vorbesc elevat, ca sa ma intelegi]
2. Dumneata, ai fost avertizat ca vorbesti aiurea de catre catre un moderator. Dar... orice moderator e stabilit de catre Administrator (Nenea Mare si Rau!). Nenea asta mare stie ce face si, stie pe cine sa puna sa aiba grija de forum, ca daca era prost, era cizmar.
3. Regilile sunt puse de useri... de comun acord [oarecum] si nu sunt pentru mine sau pentru Dodo sau pentru Piry sau pentru Birkoff.... sunt pentru toti. Daca cineva le incalca, orice moderator [repet orice moderator] are dreptul [dat de Nenea Mare de mai sus] de a-l sterge/edita fara ca ceilalti useri sa aiba drept de a comenta public [la Feedback PHP Romania (da, stiu... e public dar e un thread special) sau PM catre Admin se poate scrie orice nemultumire si, daca moderatorul respectiv a gresit, i se va face observatie sau i se va retrage dreptul de a modera].
4. Moderatorii nu sunt impartit pe "clanuri", asa cum se vede de la tine din curte... sunt oameni obisnuiti care au relatii cu alti useri [mai bune sau mai rele]. www.phpromania.net/forum este comunitatea programatorilor PHP din Romania si, pentru ca suntem o comunitate incercam sa ne ajutam, sa discutam si sa schimbam idei si opinii... [fara sa ne bagam, sa ne umplem frigiderele]
5. Exista oameni in comunitatea asta care au facut tutotiale [cum e Birkoff], exista oameni care au scris carti [cum e Oriceon], exista oameni care fac proiecte imense si sunt programatori de ani de zile... Daca vine un Gigi, ca tine, care se balbaie pe 2 pagini ca nu stie ce vrea... normal ca un astfel de user se enerveaza. Dar... daca se enerveaza, ii zici ca e prost!!! [ca... ce dreaq.. doar merita!]
6. Moderatorii nu au "simpatii" dar observa anumite lucruri: daca Birkoff a facut 2000 de post-uri ajutand oameni, cand posteaza un offtopic n-o sa ma apuc sa-l sterg [cu atat mai mult ca e si el moderator] pentru ca munca lui compenseaza cu mult mai mult de atat. Dumneata, ai venit de 5 zile - o luna pe forum si te apuci sa aberezi [nu numai Dumneata... multi alti bagatori-de-sea... indivizi]
7. Pana acum [...pana acum o vreme] a fost pace p-aici pentru ca daca Ionel posta un cod prost si urat, Birkoff [sau oricine altcineva] ii zicea: "nu puisor, nu ai facut bine... uite asa se face...". Acel Ionel, se documenta inainte si nu punea intrebari de genul "cum afisez in pagina" sau "cum ma scarpin in nas".
Acum exista in forum o multime de "programatori de lemn" care s-au trezit peste noapte ca nu le mai e somn si... daca vine Ionel si scrie un cod, i se raspunde "Baaaa.... esti prost... uite asa se face!!" [vezi mai sus cum se raspundea inainte].
Tot acum au aparut userii care vor sa invete programare si... nu numai ca nu stiu programare dar... au o lene atat de mare si sunt atat de nesimtiti incat sunt in stare sa sfideze toata comunitatea pentru a afla un rahat pe care l-ar putea citi in manual [gramada aia mare de text fara poze, despre care vorbim toti] (exemplu de intrebare postata de mine in martie 2005 - adica, acum 3 ani si ceva, pentru cine nu stie scadere]
Deci, domnule Bash [sau Mandriva sau, whatever... I don't give a fK!], nu te compari cu useri care au muncit ca forum-ul asta sa contina informatii utile [din pacate, nu stiu ma aflu nici eu in lista] si, nu poti sa reprosezi ca ai fost "tratat incorect" atat timp cat esti doar o scama intr-un pulover.
Toate cele bune si, data viitoare cand faci un post, asigura-te ca discuti in el referitor la acelasi subiect pe care il are thread-ul.
Spor la programat tuturor! [na, ca v-am dat de citit!!]
PS: daca mai vad post-uri offtopic, o sa sterg in contiunare... nu ma impresioneaza nimeni, deocamdata... Apropos, a plans cineva cu lacrimi reale, care contin H2O?!
edit -- sorry birkoff ca te-am citat de cele mai multe ori dar, mi-a ramas nick-ul in cap :) |
|
| Sus |
|
bash
|
| Trimis: Vin Aug 29, 2008 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si-a facut aparitia ADIX supranumit si PAPAGALU prietenii mei .ONE MAN SHOW.
Prietene esti ipocrit .Si sti de ce ?Daca vine cineva la voi pe forum voi expertii
sariti toti pe el.Cand naiba prietene sa se afirme omu daca- i puneti cutitu la gat??????????Cand???Poate cand iese de pe forum, sau cand este banat.E si asta o posibilitate.:):)Imi spui de altii care au facut tutoriale ,programe , si???Bravo lor.Ti-as spune si eu de altii dar nu are rost.Sunt o scama , oricine pe lumea asta e o scama.La inceput toti am fost niste scame.Nu are cum sa ajute omu pentru ca idiotii care sufera pe forum sar pe el.Sa schimbam numere de telefoane????Man poate pentru o afacere , nu cheltuiesc banii pe loaze.Si respect pentru cei care au facut ceva cei mentionati de vector.......... si altii.Dar aici e intre noi prietene intelegi intre scame , nulitati , e meciul nostru , iar voi elitele sunteti binevenite , dar cu o singura conditie nu va mai bagati. Si adminul e si el om cu placerile lui, simpatiile lui, antipatiile lui intelegi matale ??E om nu zeu.Vrei sa sti cum se vede de la mine din casa mon ami?Va plac sporturile extreme .Va inteleg, uneori stand la serviciu in fata pinguinului si tot distrandu-ma cu una sau alta ,de ce poate sa faca un trabant amarat ca pinguinu si o scama ca mine , care administreaza de vre-o zece ani niste servere ,dar nu doar uitandu-se pe ecran si spunandu-i lui gogu :Bai gogule vezi ca mi-a aparut eroarea aia.Ce sa fac??Lucrand efectiv si intretinand sistemul facand programe pentru administrare baze de date care ruleaza din crontab si care sunt ff necesare cand avem baze mari de date like acest forum si altele .Si inca ceva honey ,adu-mi aminte te rog cand am cerut eu ceva pe acest forum,vre-un script moca ,vre-o idee, vre-o pm de la voi??Cand sugar???In afara de SEO altceva nu-mi amintesc sa fi cerut , din contra la inceput mi-am oferit chiar ajutorul in problema ridicata de unul din elite, mai coleric de felul lui , dar bun.Deci prietene mai subtire , nu te cunosc , nu ma cunosti.Am trei rugaminti la voi:
Mai lasati-va de sporturi extreme
Si nu ma mai provocati.Stati in banca voastra ca eu nu va provoc.
Tineti-va cainii in lesa |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Sâm Aug 30, 2008 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Si nu ma mai provocati.Stati in banca voastra ca eu nu va provoc. Citat: Prietene esti ipocrit
Te contrazici cam tare... vezi ca poate ajungi sa te certi cu tine si... poate imi explici si mie cu ce te-am jignit eu in thread-ul de mai sus... ca eu sunt cam prost. Sa nu-mi zici ca te-ai ofensat ca te-am facut scama pentru ca o sa ma unflu de ras. La orgoliul tau de aparator al dreptatii te-ai suparat de la atata lucru?
Citat: Cand sugar???
pastreaza-ti "alinturile" pentru parada gay, please!
vectorialpx a scris: Toate cele bune si, data viitoare cand faci un post, asigura-te ca discuti in el referitor la acelasi subiect pe care il are thread-ul.
edit // apropos de semnatura ta cea inteligenta: oamenii nu se impart in grasi si slabi ;) |
|
| Sus |
|
bash
|
| Trimis: Sâm Aug 30, 2008 3:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Semnatura mea nu inseamna asta man .Pe mine ma amuza.Lasa ca am vazut aici semnaturi de tot caca.Eram la servici si cineva m-a intrebat cam cat ar trebui sa cantareasca in functie de inaltimea pe care o avea.Si eu fiind in pauza de masa i-am spus man , asa pentru delectare iti fac eu un programel .Prin urmare pe mine m-a delectat .Intelegi matale?.In alta ordine de idei daca te simti o scama e problema ta si a altora.Conteaza f mult sa ai incredere in tine , un psihic bun.Un om labil s-ar descuraja la auzul acestor vorbe si poate s-ar autosugestiona negativ.Manipulezi ieftin prietene . Eu ma amuz si doar atat. Oricum my friend totul e relativ.Apreciez munca celorlati , dar atat si nimic mai mult.Nu am zis ca esti prost dar ca uneori suferi mult.Iti place sahul domnule vector...?Au revoir mon ami.
SI PENTRU CA TOT ESTI TU CU GRAMATICA CORECT ESTE MA UMFLU NU MA UNFLU ,dar stiu ai fost grabit nu-i asa ???Vezi ca stiu.Si altii pot sa vina cu aceeasi scuza searbada ca si tine.VEZI BARNA DIN OCHII TAI MAI INTAI NU PAIUL DIN OCHIUL CELUILAT. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Sâm Aug 30, 2008 7:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Pe mine ma amuza te amuzi destul de des
Citat: Conteaza f mult sa ai incredere in tine da... dar atunci cand ai in cine
Citat: SI PENTRU CA TOT ESTI TU CU GRAMATICA CORECT ESTE MA UMFLU NU MA UNFLU ,dar stiu ai fost grabit nu-i asa ???Vezi ca stiu.Si altii pot sa vina cu aceeasi scuza searbada ca si tine.VEZI BARNA DIN OCHII TAI MAI INTAI NU PAIUL DIN OCHIUL CELUILAT. asta e un exemplu concret de aberatie... puteai sa-mi faco observatie si, sa atragi atentia si gata, nu sa scrii 2 randuri si jumatate de 1024x768 ca sa imi zici un rahat. Dar... observ ca e tipic
PS: Apropos... buna obsevatie 8O stiai ca pe tastatura "m" se afla langa "n"? In plus, e un nenorocit de cuvant... nu suntem la ora de literatura si, tie nu ti s-a atras atentia referitor la litere ci referitor la gramatica [ceea ce e cu totul alt drac]
Nu stiu daca mai are rost sa discutam...
...nu ma mai cobor la nivelul tau pentru ca ma doare spatele.
Cheers! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|