Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

CSS div in div [rezolvat]
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Sâm Aug 23, 2008 11:32 pm    Titlul subiectului: CSS div in div [rezolvat]  

Am:
Cod:
<div class="div1">
     bla bla bla
    <div class="div2">
        bla bla bla
    </div>
    ....
    <div class="divN">
        bla
     </div>
</div>

si css-ul:
Cod:
.div1
{
      position: absolute;
      top:    50px;
      left:  100px;
      width: 500px;
      height:300px;
}

Vreau ca div2 sa fie pozitionat (de ex) la : top: 30px; left: 35px; fata de coltul stanga-sus al div1, ... divN sa fie pozitionat la top: Ypx; left: Xpx;
Exista posibilitatea CSS de a indica acest lucra fara a aduna pentru top: 50+30 si pentru left: 100+35 ? Adica as vrea sa dau pozitionarea div-urilor din interior fata de container nu fata de fereastra browser-ului.
Sus  
Amenthes

Data înscrierii: 12/Dec/2005

Trimis: Sâm Aug 23, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului:  

Atata timp cat div1 are pozitionare relativa sau absoluta, orice element din interiorul lui cu pozitie absoluta, va fi pozitionat absolut fata de div1 si nu fata de fereastra. Daca insa vrei ca valorile alea sa le calculeze CSS-ul... mi-e teama ca nu se poate.
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Sâm Aug 23, 2008 11:58 pm    Titlul subiectului:  

N-am citit atent si n-am observat ca face exact asa cum am nevoie, conteaza si experienta. Multumesc asta era !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1