|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Aug 23, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: cum sa fac un site in flash |
|
|
Salut. Pentru prima data de 3 ani, am zis sa fac un site in flash :)
Ca site-ul sa se incarce mai bine, cum sa fac, sa il pun pe frame-uri, si se incarca doar frame-u care se acceseaza, sau sa il inpart in mai multe swf-uri in functie de pagina, si sa il includ in site?
am facut odata un site, in care am inclus pozele in site, cu tot cu continut si grafica si s-a ajuns la 5 mb tot site-u...dar era mijto :))
sper sa nu treaca mai mult de 200 kb..sa vedem.
deci, cum propuneti?
multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
olympia
Data înscrierii: 26/Mai/2008
|
| Trimis: Dum Aug 24, 2008 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate merge in ActionScript? :?: asta ptr un site nativ in flash. asa, sa incluzi swf-uri in html, il faci ca pe orice site. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Lun Aug 25, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: cum sa fac un site in flash
simplu... inveti flash :)
acum, serios vorbind... ca sa faci un site in flash INTEGRAL va trebui sa renunti la imagini sau sa le faci foarte mici [photoshop stie sa optimizeze] dar, chiar si-asa, daca pui cantitati mari de pixeli, se aduna. Tin sa-ti amintesc [daca stiai] sau sa te informez [daca nu stiai] ca flash foloseste grafica vectoriala si, e ideal sa faci toata grafica de tipul asta...
depinde ce vrei, evident.. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|