Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum sa fac un site in flash
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Aug 23, 2008 9:40 pm    Titlul subiectului: cum sa fac un site in flash  

Salut. Pentru prima data de 3 ani, am zis sa fac un site in flash :)
Ca site-ul sa se incarce mai bine, cum sa fac, sa il pun pe frame-uri, si se incarca doar frame-u care se acceseaza, sau sa il inpart in mai multe swf-uri in functie de pagina, si sa il includ in site?

am facut odata un site, in care am inclus pozele in site, cu tot cu continut si grafica si s-a ajuns la 5 mb tot site-u...dar era mijto :))

sper sa nu treaca mai mult de 200 kb..sa vedem.

deci, cum propuneti?
multumesc anticipat.
Sus  
olympia

Data înscrierii: 26/Mai/2008

Trimis: Dum Aug 24, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului:  

poate merge in ActionScript? :?: asta ptr un site nativ in flash. asa, sa incluzi swf-uri in html, il faci ca pe orice site.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Aug 25, 2008 12:34 pm    Titlul subiectului:  

Citat: cum sa fac un site in flash
simplu... inveti flash :)

acum, serios vorbind... ca sa faci un site in flash INTEGRAL va trebui sa renunti la imagini sau sa le faci foarte mici [photoshop stie sa optimizeze] dar, chiar si-asa, daca pui cantitati mari de pixeli, se aduna. Tin sa-ti amintesc [daca stiai] sau sa te informez [daca nu stiai] ca flash foloseste grafica vectoriala si, e ideal sa faci toata grafica de tipul asta...

depinde ce vrei, evident..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1