|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Sâm Aug 23, 2008 2:01 am Titlul subiectului: Extensie FF3 pentru a ignora utilizatori |
|
|
Am luat taurul de coarne si am creat o mica extensie pentru Firefox care sa va permita sa ignorati anumiti utilizatori. Merge doar in FF3, insa asta n-ar trebui sa fie o problema.
Cum o folositi:
Cand sunteti pe pagina unui anumit topic, selectati username-ul din stanga, click dreapta iar ultima optiune din meniu ar trebui sa fie "Add To Ignore List". Dati click si din acel moment, toate posturile respectivului utilizator vor fi reduse la un dreptunghi alb cu bordura gri inchis si colturi rotunde. Dand dublu click pe unul din aceste dreptunghiuri puteti vedea postul cenzurat. Alt dublu click si postul se inchide.
Daca vreti sa scoateti un utilizator din lista de ignore, selectati numele utilizatorului din dreptunghiul mai sus amintit, click dreapta si apoi "Remove From Ignore List".
Nu exista inca posibilitatea de a vedea toti utilizatorii ignorati decat accesand about:config si cautand dupa "phpro". Tot acolo puteti si adauga/scoate useri din lista.
// Later edit
Am scos versiunea 0.0.2 care aduce in plus localizare pentru limba romana (nu e o traducere foarte romaneasca :( ). Voi cum ati traduce "Add To Ignore List" si "Remove From Ignore List"?
Extensia o puteti gasi la:
http://amenthes.110mb.com/xpi.php
S-ar putea sa trebuiasca sa dati Allow ca sa va apara popup-ul de instalare.
Daca cineva o foloseste si gaseste vreun bug sau doreste vreun feature, sa posteze in topic-ul asta. Extensia e departe de a fi perfecta dar incerc sa fiu agile :)
Pentru cei ce doresc sursa:
Aveti doua variante:
1. Puteti downloada o arhiva zip. Inauntru veti gasi un proiect compatibil Komodo Edit. Dezarhivati, dati dublu click pe phpromania.kpf (daca aveti Komodo Edit instalat) si cam asta e.
2. Pentru ca arhiva de mai sus contine si fisiere neesentiale extensiei, puteti obtine sursa si in modul urmator. Click dreapta in FF pe linkul de mai sus al extensiei (nu al arhivei) si Save Link As... Cand sunteti intrebati unde sa salvati, schimbati extensia fisierului din php in zip (fisierele xpi sunt in fond arhive).
Dupa ce salvati, deschideti zip-ul si veti gasi un .jar plus inca doua fisiere. Pentru a vedea ce e in .jar, schimbati-i si acestuia extensia in zip.
Extensia este sub licenta BSD. Asadar puteti face cam ce vreti voi cu ea. Spor la hacking :)
P.S. Am deja un user in lista de ignore. Se numeste PHPRomania Bot. He, he :) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Aug 25, 2008 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai pune-l pe addons.mozilla.com... nu am incredere in site-ul tau. |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Lun Aug 25, 2008 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
:) sa pun acolo o extensie asa specifica? Ma mai gandesc. Poate doar daca abstractizez partea care stie de structura HTML a phpromania, ca sa se poata folosi si in alte cirmustante.
mihaitha a instalat-o si nu s-a plans de nimic, inca... :) |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Aug 25, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca... :P |