Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

calatoriti prin taiwan :)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
jianuovidiu

Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucharest

Trimis: Vin Aug 22, 2008 3:15 pm    Titlul subiectului: calatoriti prin taiwan :)  

Pt cine vrea sa se joace unpic:

aici era un link

:D
Sus  
jianuovidiu

Trimis: Vin Aug 22, 2008 3:24 pm    Titlul subiectului:  

inca 1:

[editat de vectorialpx]
Sus  
olympia

Data înscrierii: 26/Mai/2008

Trimis: Vin Aug 22, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului:  

cum ai dat de ele? de mila lor, sterge linkurile :D
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Aug 22, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului:  

e urat ovidiu sa faci rau..
e mai frumos sa faci bine :)

am lasat primul link ["norocos"] pentru joaca poporului rautacios si, sper sa nu te superi ca am sters link-urile dar... cine munceste stie ca e greu sa faci o baza de date [probabil ca si tu stii]

PS: cate site-uri sunt vulnerabile la hack-ing, tu te-ai oprit la niste site-uri de copilasi? :) [parca sunt facute de mine cand eram a 9-a]
PPS: daca insisti sa le publici, nu te pot opri eu... le-am sters doar pentru ca mie mi se pare foarte urat. Daca vrei sa le repostezi, ok... faci cum crezi

edit // uite, exemplu de cat de experti sunt unii
http://www.mlm4topao.idv.tw/index.php?module=com_3 si, pun pariu ca exemple sunt multe
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Aug 22, 2008 5:55 pm    Titlul subiectului:  

ovidiu, ar fi dragut macar sa modifici link-ul din primul post cu [dot] sau ceva, pana nu il indexeaza gogu. Cat de neinspirat o fi din partea lor sa lase root-ul fara parola, sau myadmin-ul pe acces config, asta nu inseamna ca oricine ar trebui sa le tranteasca cu baza de date de pamant.
Sus  
jianuovidiu

Trimis: Vin Aug 22, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului:  

lol nu le mai merge siteu, care l-ati stricat? io v-am dat doar sa va uitati :roll: gata am sters si linku...acuma nu va suparati si voi dar am fost f stresat azi si am avut chef de putin fun ... deh. ce sa le fac la ciuciunghezi daca nu-si baga parole :P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1