|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mIRU
Data înscrierii: 21/Iul/2008
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: [REZOLVAT] Lucrul cu blocuri |
|
|
| Am nevoie de ajutor am creat o pagina web , in blocuri de div , in firefox , opera , arata totul ok , dar in ie6 arata foarte urit , al 2 bloc sare iata si demonstratia w ww.92.114.198.227/SportMarket/ , si nu pot nici in ruptul capului sa ma lamuresc , cum sa remediez situatia , mai bine spus in ie6 lasa un spatiu intre blocuri , un spatiu nedorit . |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si vrei sa te ajutam sa-l faci sa se vada cum trebuie pe IE ?
Pai hai sa te ajut sa te ajuti singur : cauta pe google "IE css hacks" si probabil te prinzi tu ca in css va trebui sa faci niste mici modificari.
Cele mai multe vor fi legate de padding si de display. |
|
| Sus |
|
mIRU
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am cauta pe google mai mult de jumatate de zi , si am incercat mai multe metode , eu nu ma specelizaz in crearea site-urilor in html/css , sunt mai mult programator in php , si sunt stingaci in domeniul asta , si am nevoie urgenta sa fac un site pina in mine , si am obosit de cautat , m-am gindit ca aici poate voi gasi solutia ... , cit nu ai incerca sa pun pading , margin 0 , al 2 container itodeauna lasa spatiu in partea stinga |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aici o sa gasesti ce ai gasit si pe google, pentru ca in fond de acolo stim si noi sa facem hack-uri css pentru internet explorer.
Ai incercat sa pui display: inline la float-uri ? |
|
| Sus |
|
mIRU
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da , am incercat , am crezut ca asta va fi raspunsul , dar ie6 tot ramine nemultumit :( |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca incerci sa scoti proprietatea width de la #block_top_menu (stylesheet.css, linia 72) iti iese cum vrei tu?
Instaleaza-ti Firebug si Internet Explorer Developer Toolbar |
|
| Sus |
|
mIRU
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am scos , si tot fara nici un rezultat parca , nici nu vrea sus :roll: , are rezultat doar daca maresc width de la .bd #container si .bd #mainContent , dar lasa spatiu intre blocuri , atunci acesta se aseaza normal sus , nu am ideie ce poate fi :( |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vezi ca ai niste neconcordante la latime pentru #sidebar si #menu_vertical. Prima are 200px, a doua, care e copilul primului are 204px. Ramai la una dintre ele, rezolva padding-ul ala dreapta in FF si vezi dupa aia ce mai zice IE6. |
|
| Sus |
|
olympia
Data înscrierii: 26/Mai/2008
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu incerci sa ramai pe div-uri. ai - la un moment dat - o succesiune de div-uri, table si din nou div in table (in td). kestiile astea nu-s vazute la fel de toate browserele si poti avea probleme de validare.
am aruncat 1 min o privire si am vazut ca ai selectori ptr clase, dar pe html vad declarate aproape numai id-uri ptr elemente. uneori, poate fi util sa combini id-ul (unic oricum) cu proprietatile/ valorile clasei elementului (in pofida faptului ca unii vor obiecta ca e o procedura redundanta).
dar, poate nu m-am uitat unde trebuie :D, ca mai mult timp n-am! ce stiu sigur este ca tables pot determina raspunsuri neasteptate in anumite browsere. |
|
| Sus |
|
mIRU
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am scris , ca in privinta asta is stingaci , e a 2 mea lucrare in html/css is mai mult cu capu in php , dar sunt nevoit sa ma bag si aici , nu voia sa folosec tabele , mi se pare mai mult mai mult mai utile divurile , cu toate nu chiar imi reuseste sa ma folosec doar de ele , si iata am cazut la problema asta , nu as vrea sa ma intorc la tabele , dupa timpul pierut deja cu divurile , poate o sa gasesc solutia in final :) , totusi inca nu am ajuns la capat :(
Amenthes , am facut precum ai zis , ie6 ramine mut |
|
| Sus |
|
mIRU
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult la toti pentru ajutor , dupa mult chin mi se pare ca am rezolvat problema , la .bd #container , iam marit putin valoarea , iar la .bd #sidebar , am pus display:inline; , si blocul din stinga sa ridicat in sus , drept ca este un maruntis nelalocul lui , asta deja sper eu sa rezolva , inca odata MULTUMESC PENTRU AJUTOR !!! |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mie Aug 20, 2008 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pune si [REZOLVAT] la titlul topicului daca ai terminat. |
|