| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
asavin
Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 7:32 am Titlul subiectului: Parerea voastra |
|
|
Salutare!
Vreau sa imi refac design-ul la site-ul meu si vreau sa cer si parerea voastra despre layout-ul urmator:
http://homeat.ozz.ro/new.OZz.ro/Web_Application/index.html
Eu nu prea am facut design si de asta incerc sa cersi parerea unor designer sau unora care au un "ochi" mai bun decat mine.
E doar un demo asa ca sa nu va asteptati sa mearga vreun link.
Mersi,
Alex |
|
| Sus |
|
tanatos
Data înscrierii: 06/Iun/2008
Locație: Iasi
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mie mi se pare reusit designul singurele lucruri care le-as schimba (nici nu sunt sigur vezi cum se vede cu ele schimbate) ar fi sa apropii meniul cu 1,2,3,4 de partea de sus , si incepand de la meniul ala sa fie toata partea de jos , pana la categoriile din pagina(despre seo ,cleinti ozz(greseala :) ) , proiecte ozz) , unde degrade de la negru la alb (ca e cam gol). Vezi daca arata mai bine...e doar o parere |
|
| Sus |
|
azzuro
Data înscrierii: 05/Iul/2005
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Vrei sa spui ca vrei sa refaci designul la http://www.solucija.com/templates/demo/Web_Application/ si nu am inteles eu bine? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| punk'd :) |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| that's gotta hurt! |
|
| Sus |
|
corsar
Data înscrierii: 12/Ian/2008
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
toti copilasii isi trag "firma" de design folosind templateuri free.
un link catre cei care au facut templateul?nu, ca doare.
e mai "cool" sa spui ca l-ai facut tu. |
|
| Sus |
|
szerky
Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
corsar a scris: toti copilasii isi trag "firma" de design folosind templateuri free.
un link catre cei care au facut templateul?nu, ca doare.
e mai "cool" sa spui ca l-ai facut tu.
de unde stii ca e template free ?
adu dovezi ! |
|
| Sus |
|
azzuro
Data înscrierii: 05/Iul/2005
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru ca e in sectiunea de free templates pe site-ul ala. Ma rog, mult zgomot pentru nimic. Nu e nici o rusine sa folosesti templeturi free, mai rusinos e sa spui ca sunt ale tale, si sa nu pastrezi referinta catre cel care a muncit . |
|
| Sus |
|
szerky
Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
LOL , acum am vazut linkul pus de tine azzuro .
Scuze , corsar .
In general sunt calm , uneori incerc sa ma abtin insa nu si in cazul de fata .
asavin, esti nesimtit!
Ma gandeam eu ca ceva nu e in regula cand vazui "site la 199 Ron" . Cum suna , parca e "3 ciorpai la 10 mii".
Voi ii suportati pe nesimtitii astia de programatori/designeri care plagieaza iar apoi strica piata cu preturile lor de rahat ?
Cum dracu` e asta inregistrat din 23/Noi/2005 ?
Eu nu inteleg , e "programator" de 3 ani iar in Portofoliu nu are nimic + ca e plagiator .. ce oameni :|
Alexandru ( asavin ) nu iti e ma rusine sa faci astfel de lucruri la 24 de ani ?
Citat: Nivel Cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
PHP - Avansat
MySQL - Avansat
Eu sunt Napoleon .
Mai vrei sa fi si project leader .. tu cu Becali , numai ca ala vrea Presedinte . |
|
| Sus |
|
asavin
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Recunosc ca am gresit ca nu am lasat linkul catre cel ce a facut template-ul dar nu crede-ti ca exagera-ti .. e problema mea ce oferta am ...
Recunosc ca nu sunt deloc bun la design si am preferat sa folosesc template-uri pentru partea de design ... cati designeri de aici nu au facut asa la inceput?
Chiar AM 3 ani experienta in PHP dar numai pe parte de coding ... unde lucrez acum am realizat un soft in PHP de tip ERP ... NU sunt design ci CODER ...
Am rugat sa imi dati parerea voastra referitoare la design-ul asta, tocmai din cauza ca nu prea am facut design ... dar vad unele "genii" de pe aici nu se pot abtine sa se unfle in pene de fiecare data cand au ocazia ...
Din nou ... Recunosc ca am gresit si nu am pus link-ul si promit ca o sa il pun, daca va ramane in varianta asta design-ul, dar asta nu inseamna ca nu am voie sa folosesc template-uri ...
Ii felicit pe toti cei care isi fac singuri design-ul ... dar, repet, eu sunt coder ... si asa vreau sa raman ... |
|
| Sus |
|
asavin
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si apropo, cei care folosesc framework-uri free ... ei nu sunt nesimtiti ca nu au pus nici un link catre autorul framework-ului, nu ? si catre tot ce inseamna cod free intr-un site, cat php, javascript, css, etc... free folositi voi intr-un site? |
|
| Sus |
|
asavin
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
szerky a scris:
Eu sunt Napoleon .
Mai vrei sa fi si project leader .. tu cu Becali , numai ca ala vrea Presedinte .
szerky am scris eu pe undeva IN CV ca vreau sa MA ANGAJEZ ca WEB DESIGN-er .. sau tu confuzi design-ul cu programarea ? |
|
| Sus |
|
asavin
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
szerky a scris:
Eu nu inteleg , e "programator" de 3 ani iar in Portofoliu nu are nimic + ca e plagiator .. ce oameni :|
Alexandru ( asavin ) nu iti e ma rusine sa faci astfel de lucruri la 24 de ani ?
Mi-ai citit portofiul macar szerky? Se vede ai 17 ani! Cum iti permiti tu sa imi contesti portofoliul care nici nu l-ai vazut?
De cat timp programezi in PHP szerky? Si fii atent la intrebare ca am scris "PROGRAMEZI"!
Ma cunosti tu de undeva ca sa stii ce am facut eu si cat stiu eu ... ?
Copilareste in continuare szerky dar incearca sa nu mai calomniezi! |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asavin, tu realizezi ca ai facut 4 posturi consecutive cand puteai foarte bine sa FOLOSESTI FUNCTIA EDIT ? |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
asavin a scris: szerky a scris:
Mi-ai citit portofiul macar szerky? Se vede ai 17 ani! Cum iti permiti tu sa imi contesti portofoliul care nici nu l-ai vazut?
De cat timp programezi in PHP szerky? Si fii atent la intrebare ca am scris "PROGRAMEZI"!
Ma cunosti tu de undeva ca sa stii ce am facut eu si cat stiu eu ... ?
Copilareste in continuare szerky dar incearca sa nu mai calomniezi!
Ti-am "citit" eu portofoliul.
Numai siteuri de prezentare. Ceea ce nu te face "programator". |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|