|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 1:38 am Titlul subiectului: mandriva2007 |
|
|
Desi nu merita un topic, am zis ca mai bine nu stric alte topicuri cu problema asta.
Sunt de parere ca utilizatorul mandriva2007 are nevoie de un ban.
Motivele pentru care spun asta :
- nu scrie ordonat, nu apasa enter, nici macar nu scrie cu litera mare
- face multe greseli gramaticale inacceptabile, care contribuie la stresul postarilor lui
- eu nu am vazut vreun post in care sa nu existe mesaje catre mihaitza, octavian sau alti membri ai forumului, in loc sa fie trimise prin private messaging
- desi este nu stiu ce electronist (si matematician si expert in justitie), acesta e un forum de programatori
- este o sursa continua de conflict (chiar mai rau ca mine)
Mai exista destule motive pe care nu le voi mai insira.
Deci consider ca stilul sau nu corespunde standardelor minime impuse de orice forum, si daca nu isi schimba modul de a scrie si continua sa posteze numai offtopic, ar fi corect sa ii fie interzis sa posteze pe acest forum.
(nu am facut acest post ca sa ma plang sau nu stiu mai ce, dar m-am saturat sa tot intru pe topicuri si sa vad post-uri neformatate, scrise gresit si pline de conflicte) |
|
| Sus |
|
adix
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Heh.
Tu nu ai jucat niciodata poker? Nu cred ca baietii aia vor sa fie in "careul de asi". :)) |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| @Pirahna, sunt deacort cu tine..! |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:39 am Titlul subiectului: RE |
|
|
| dl piry nu pot sa folosesc PM pentru ca mi l-au inhibat moderatori cu acordul tacit al adminului ,pentru ca l-as folosi.in ce priveste ban dati-mi-l daca asta doriti.eu sunt doar efectu ,cauza voi .nu te obliga nimeni sa-mi citesti posturile .si diferenta intre mine si altii e: eu am mai citit si altceva inafara de limbaje programare.e normala alergia voastra la tot ce nu vi se supune la tot ce nu este de acord cu voi.eu am dat intotdeauna cezarului ce e al cezarului.iar php a fost conceput free pentru toti cei care vor sa-l studieze,nu se adreseaza explicit unei entitati.mai conteaza inainte de toate o calitate:calitatea de a fi om,pe care cei mai multi nu o aveti.oamenii aceia minunati de la ZEND au adus ceva nou ,v-au dat de mancare ,fara sa ceara nimic la schimb decat doar timp sa le studiati opera .ce ati adus voi nou in php????ce imbunatatiri ati adus sintaxei???nu mai are rost sa intrebam daca vreunul dintre voi a pus bazele unui nou limbaj de programare,deja e prea mult.daca voi sunteti programatori adevarati acei artisti de al ZEND ce sunt ???taticii vostri de la ZEND ce sunt????SPUNE NU VIOLENTEI .NU RASPUNDE LA PROVOCARILE MURDARE ARUNCATE DE EI.CITESTE MULT SI NU NUMAI DIN DOMENIU. STUDIATI ,CU CAT STUDIATI MAI MULT CU ATAT SUNTETI MAI IMUNI LA INDOCTRINARILE SI RAUTATILE LOR.RAUL GENEREAZA RAU.DACA BANNUL DAT MIE REZOLVA VIOLENTA DE PE ACEST FORUM SI AERELE DE SUPERIORITATE ATUNCI PRIMESC CU MANDRIE BANNUL VOSTRU.MA ONOREAZA ACEST BANN STIIND CA INTR-O ZI PE ACEST FORUM NU VOI MAI VEDEA MESAJE GEN :ESTI BOU ,S.A. |
|
| Sus |
|
MihaiC
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Quber a scris: @Pirahna, sunt deacort cu tine..!
Te-ai gasit tocmai tu sa comentezi ? |
|
| Sus |
|
adix
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:57 am Titlul subiectului: Re: RE |
|
|
mandriva2007 a scris: si diferenta intre mine si altii e: eu am mai citit si altceva inafara de limbaje programare.
Cum ar fi: Playboy, Maxim, FHM, dar mai mult ma uitam la poze. (Concluzie trasa dupa modul tau de a te exprima si de a scrie.
Un om care are cat de cat cultura si educatie, ar sti atat cum sa scrie cat si cum sa se exprime inteligibil. Tu esti execrabil in ambele situatii.)
mandriva2007 a scris: e normala alergia voastra la tot ce nu vi se supune la tot ce nu este de acord cu voi.
Dar va rog frumos sa nu va aduceti aminte de momentele in care va amenintam ca va dau in judecata, cand pretindeam sa se inchida forumul si cand tipam ca o fata mare ca nimeni nu ma baga in seama. Dar ideea era alta.
mandriva2007 a scris: mai conteaza inainte de toate o calitate:calitatea de a fi om,pe care cei mai multi nu o aveti.
Bineanteles ignor aici orice act de a ajuta pe oricine in afara de mine.
mandriva2007 a scris: oamenii aceia minunati de la ZEND au adus ceva nou ,v-au dat de mancare ,fara sa ceara nimic la schimb decat doar timp sa le studiati opera .ce ati adus voi nou in php????
La o adica, oare eu, marele electronist, ce am adus nou in electronica? Oi fi inventat un tranzistor nou? Naah, le-am facut capul calendar electronistilor la fel cum va fac voua, la asta sunt bun si la nimic altceva. |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| hai sa facem un countdown pana isi ia mandriva ban ! |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:37 am Titlul subiectului: RE |
|
|
| din contra nu le-am facut capul mare electronistilor ,aici nu m-ati intrebat despre circuite digitale ,semnale digitale ,prelucrari numerice de semnale.ci erau doar discutii.si voi mi-ati facut capul mare.da crivion sa asteptam pana la bann.numaratoarea inversa poate a inceput pentru mine ,ma onoreaza .primesc cu fruntea sus bannul vostru.chiar v-am rugat banati-ma ,folositi-va unicul instrument de cenzura care va este permis legal nu alte instrumente. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
piry a scris: este o sursa continua de conflict (chiar mai rau ca mine) damn!.. cam asa e... :lol:
Citat: m-am saturat sa tot intru pe topicuri si sa vad post-uri neformatate, scrise gresit si pline de conflicte mda... si eu |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Asta nu e cenzura, e autoaparare. In ultima vreme nu ai mai postat chiar nimic util pe acest forum, doar ai instigat impotriva altor membri (myself included). Sunt de acord cu ban-ul, nu pentru ca as fi fost insultat, amenintat sau calomniat de cel ce se ascunde in spatele nick-ului 'mandriva2007', ci pentru ca el/ea (nici macar asta nu stiu, ce gen are) nu e util forum-ului. Jumatate din posturile sale sunt intrebari de 'mi-e lene sa caut in manual, mai bine imi spune cineva direct', un sfert sunt offtopic-uri, iar restul sunt amenintari si injuraturi. Sincer nu imi aduc aminte sa fi dat vreun raspuns cuiva. Poate ma insel... |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:09 am Titlul subiectului: RE |
|
|
| NU AM INSULTAT SI AMENINTAT PE NIMENI,DAT TU SI ALTII CA TINE AU FACUT-O PRIETENE.DATI-MI BANN SI GATA ASTA E .DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE.VICTIMA NU ESTI TU ,NU MAI POZATI IN VICTIME CA TORTIONARII AIA .DA E UN FORUM.AM INTREBAT ,NU TE-AM OBLIGAT SA-MI RASPUNZI.E DREPTUL MEU NUMAI SA INTREB SAU SA SI RASPUND ,E DREPTUL TAU SA NU-MI RASPUNZI. |
|
| Sus |
|
adix
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:14 am Titlul subiectului: Re: RE |
|
|
mandriva2007 a scris: NU AM INSULTAT SI AMENINTAT PE NIMENI,DAT TU SI ALTII CA TINE AU FACUT-O PRIETENE.DATI-MI BANN SI GATA ASTA E .DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE.VICTIMA NU ESTI TU ,NU MAI POZATI IN VICTIME CA TORTIONARII AIA .DA E UN FORUM.AM INTREBAT ,NU TE-AM OBLIGAT SA-MI RASPUNZI.E DREPTUL MEU NUMAI SA INTREB SAU SA SI RASPUND ,E DREPTUL TAU SA NU-MI RASPUNZI.
Forumul asta are anumite reguli. Unii dintre noi le respecta, altii le indoaie (cum fac eu de exemplu). Apoi esti tu.
Desi ai fost rugat de mii de ori sa scrii ordonat, sa te intelegem si noi, iti bagi picioarele in sugestii si faci cum crezi tu mai bine.
Nu ai amenintat pe nimeni? Helooo, cand trambitai pe aici ca ne dai in judecata si ca nu stiu ce ne mai faci?
Lasa-ne. |
|
| Sus |
|
szerky
Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma ce dracu` a ajuns forumu` asta ?
Fiecare face ce vrea de capul lui , |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 12:03 pm Titlul subiectului: re |
|
|
Dle administrator
V-as ruga sa binevoiti a-mi da ban ,pentru ca valorile mele morale sunt in contradictie cu cele ale unor membrii de pe acest forum.Daca banarea v-a schimba in bine modul de tratare al incepatorilor in acest domeniu pe acest forum atunci merita banul meu.Intotdeauna in viata dincolo de profesie am cautat sa fiu om si va pot spune ca a fost cel mai greu lucru .Inainte de a fi banat as vrea sa am dreptul la un ultim cuvant(ultim post).e dreptul acordat de orice instanta din aceasta lume .Va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
mandriva2007 a scris: Inainte de a fi banat as vrea sa am dreptul la un ultim cuvant(ultim post).e dreptul acordat de orice instanta din aceasta lume .Va multumesc anticipat.
Forumul nu e o instanta, iar asta nu e un proces. Eu sunt uimit cu ce usurinta se trece de la subiect la offtopic si la certuri personale. O fi si caldura asta de vina ? :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|