Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

upload file progress bar
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
szerky

Data înscrierii: 10/Iul/2008

Trimis: Lun Aug 18, 2008 2:23 am    Titlul subiectului: upload file progress bar  

Imi poate recomanda cineva un tutorial in care sa citesc despre "upload file progress bar? :)

Precizez ca vreau sa il implementez in PHP 4.

Mersi
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Lun Aug 18, 2008 9:45 am    Titlul subiectului:  

http://www.google.ro/search?q=upload+file+progress+bar ?
Sus  
szerky

Trimis: Lun Aug 18, 2008 11:21 am    Titlul subiectului:  

MihaiC a scris: http://www.google.ro/search?q=upload+file+progress+bar ?

Ma iei la misto , crezi ca mai postam aici daca gaseam ceva pe google care sa ma multumeasca ? :)

Te asigur ca am cautat vreo 2 ore .

Pe scurt am inteles ca PHP nu stie sa masoare un fisier cand e uploadat , cineva mi-a recomandat Perl sau Flash pt. asta .

Totusi am gasit si un patch pt PHP care sa il "ajute" sa masoare insa patchul este doar pt. versiunea 5.2.0 + .

Eu am nevoie sa il fac sa mearga in PHP pe 4.3 , are cineva idee ?

In concluzie , am vreo sansa sa il "invat" pe PHP 4.3 sa masoare un fisier in timpul uploadului sau sa apelez la Perl/Flash ? :)
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Lun Aug 18, 2008 11:28 am    Titlul subiectului:  

@szerky, am perdut si eu mult timp o data sa fac chestia asta. si nu am mai facuto, nu te sfatuesc sa perzi o gramada de timp.! apucate so faci prin Perl sau Flash..!
Sus  
szerky

Trimis: Lun Aug 18, 2008 11:42 am    Titlul subiectului: sd  

Quber a scris: @szerky, am perdut si eu mult timp o data sa fac chestia asta. si nu am mai facuto, nu te sfatuesc sa perzi o gramada de timp.! apucate so faci prin Perl sau Flash..!

mersi :) , deja ajunsesem sa citesc despre swfuploader . Asta dupa ce am pierdut vreo 5-6 ore cautand solutii in PHP ..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1