Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

TXT2MySQL
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Dum Aug 17, 2008 2:17 am    Titlul subiectului: TXT2MySQL  

Parca mai era o discutie dar n-am gasit-o.
Fisierul TXT are 21 M si e formatat, lungime fixa a fiecarui camp si vreau sa-l transpun intr-o tabela MySQL.
Nu am acces la server decat pentru upload. Am pus text-ul "sus" si un script care-mi citeste cu fread() cate o inregistrare, formeaza comanda INSERT si o trimite MySQL-ului. Merge, numai ca nu se incadreaza in cele 30 de secunde pentru executie (nu pot sa schimb asta).
Intrebarea mea este : ce metoda mai rapida as putea sa incerc mai ales ca text-ul il formatez inainte de upload cum vreau eu ?
Multumesc
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Aug 17, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului:  

pai, eu cred ca bitii sunt tot aia deci, formatare nu are treaba... imparte sql-ul cel mare in pachete mai mici sau... pune set_time_limit(0) sau, daca poti, max_execution_time cu un ini_set
Sus  
dechim

Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin

Trimis: Dum Aug 17, 2008 7:12 pm    Titlul subiectului:  

Nu pot sa modific timpul de executie mai mult de 30 de secunde.
Am zis de formatarea text-ului in ideea ca o avea MySQL ceva comenzi de import a unui text intr-o tabela.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1