Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Remote desktop conection
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 08, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Remote desktop conection  

Incerc sa ma conectez remote la xp-ul meu de acasa, dar nu stiu ce port foloseste aplicatia...

ca idee reteaua mea e construita astfel

laptop xp (wireless) --> router 1 --> internet rds --> internet job --> router 2 --> pc job xp

Stiu ca la router 1 trebuie sa ii fac port forward la laptopul meu si la laptop trebuie sa ii dau enable la firewal la portul respectiv dar nu stiu ce port foloseste aplicatia Remote Desktop din xp...
Stie careva?
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Vin Aug 08, 2008 12:02 pm    Titlul subiectului:  

3389
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Aug 08, 2008 12:22 pm    Titlul subiectului:  

Daca vrei sa il schimbi la alta valoare (ceea ce iti recomand cu caldura, daca vrei sa il deschizi din exterior), cheia de registry in care e retinut portul pentru RDP e HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer\WinStations\RDP-Tcp\PortNumber - iar pentru conectare vei folosi in Remote Desktop Connection adresa adresa_ta_de_IP:noul_port
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 08, 2008 1:07 pm    Titlul subiectului:  

ms de info, o sa ma joc diseara cand ajung home si vad ce iese...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1