| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mie Aug 06, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: js detect google |
|
|
am cautat pe google dar nu gasesc decat coduri php
cum as putea detecta cand google face crawl sau viziteaza siteul meu cu javascript? |
|
| Sus |
|
corsar
Data înscrierii: 12/Ian/2008
|
| Trimis: Mie Aug 06, 2008 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu inteleg de ce ai vrea asa ceva, poate ne explici.
in principiu, nu ai cum. |
|
| Sus |
|
andrei009
Data înscrierii: 16/Mar/2007
|
| Trimis: Mie Aug 06, 2008 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
botul de la google nu stie js, deci cand iti indexeaza pagina nu se executa codul js.
poti face cu php de ex |
|
| Sus |
|
crivion
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 6:31 am Titlul subiectului: |
|
|
cu php stiu cum se face numai ca nu suporta hostul, fara comentarii ca nu platesc
daca te intereseaza pentru ce uite : am un domeniu care contine doar o pagina si e pozitionat bine dupa un anumit keyword, il redirectez catre alt domeniu, dar, cand vine google as vrea sa-i arat contentu si sa nu vada ca fac redirect. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
1. nu cred ca google ar accepta asa ceva si, ai fi trecut in categoria spam
2. google trimite "robotei"... javascript e client-side deci, cum crezi tu ca poate face google o chestie client-side?...
foloseste robots.txt |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Exista o solutie, dar nu vreau sa te ajut eu sa iti dai in cap. Mai bine gandeste-te la ceva fair, atat pentru Google cat si pentru utilizator. Daca te-au prins, nu-ti mai revii in ranking |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
O sa folosesc niste nume de domenii bogus ca sa intelegi mai bine ce vreau sa zic. Presupunem ca avem www.goodrank.com - domeniul bine pozitionat, si www.worserank.com - cel in care faci redirectionarea.
Eu zic sa parchezi domeniul goodrank.com in domeniul worserank.com, iar in cel din urma sa folosesti linkuri absolute (<a href='http://www.worserank.com/page.html'>). Asa e totul fair: google vede continutul lui worserank.com pe www.goodrank.com, si linkurile te duc in worserank.com, indiferent pe care din cele doua domenii esti initial. |
|
| Sus |
|
crivion
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi de interesul acordat, pana la urma nu m-a convins sfaturile de "fii bun", ideea cu parcatul o cunosc dar daca hostul nu are support php de parcat nici nu se pune vorba, o sa caut in alta parte un host mocaciune!
thanks again pt timpul petrecut citirii acestui post! |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce-are sula cu prefectura? (prin sula se intelege parcatul si prefectura e php-ul). Parcarea de domenii e setare din apache. Nu conteaza daca ai suport php au ba. Amandoua domeniile vor pointa spre acelasi hosting account. Atat. |
|
| Sus |
|
crivion
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu am spus nicidecum ca are treaba una cu alta , faceam un fel de umor ca nu ofera nik hostul ala, acum razi |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| Stai ca nu inteleg. Hostul pe care ai domeniul worserank.com nu iti ofera parcare de domenii? Sau n-ai parcat niciodata un domeniu in altul si nu stii cum se face? |
|
| Sus |
|
corsar
Data înscrierii: 12/Ian/2008
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
crivion a scris: am un domeniu care contine doar o pagina si e pozitionat bine dupa un anumit keyword, il redirectez catre alt domeniu, dar, cand vine google as vrea sa-i arat contentu si sa nu vada ca fac redirect.
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66355 |
|
| Sus |
|
crivion
|
| Trimis: Joi Aug 07, 2008 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu is chiar asa batut in cap, am zis la inceput e un host moca si nu ofera nimic (php,mysql,cpanel,etc.)
mihaitha a scris: Stai ca nu inteleg. Hostul pe care ai domeniul worserank.com nu iti ofera parcare de domenii? Sau n-ai parcat niciodata un domeniu in altul si nu stii cum se face? |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Vin Aug 08, 2008 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si nu iti permiti un hosting mai de Doamne-ajuta? Cu 20 Euro iti iei in ziua de azi reseller hosting! |
|
| Sus |
|
crivion
|
| Trimis: Vin Aug 08, 2008 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
lol, nu e vorba de 20 eur, e vorba de utilitatea hostingului aproape nula , am doar la un singur domeniu hosting moca la restu is platitor.
ps. eu sunt mai scartzar |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|