Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

pt cla_udiu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Vin Aug 01, 2008 11:12 am    Titlul subiectului: pt cla_udiu  

ma bucur ca ai gasit ,dar sincer nu te-am luat peste picior ci din contra am vrut sa-ti spun ca te poti si singur pe anumite probleme .si scuza-ma dak ti s-a parut acest lucru.un weekend placut
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Vin Aug 01, 2008 1:14 pm    Titlul subiectului:  

propun ban pentru madriva asta, pentru ca e forum troll
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Vin Aug 01, 2008 1:19 pm    Titlul subiectului:  

@hunt_h_er, Eu is deacort..! de pus un BAN pe IP, ca deja face prea mult SPAN..!
Sus  
adix

Trimis: Vin Aug 01, 2008 2:20 pm    Titlul subiectului:  

Kick, ban si ignore.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Vin Aug 01, 2008 9:45 pm    Titlul subiectului: ok  

dati-mi ban pe ce vreti voi dar nu uitati ca aici e rubrica de discutii generale insist pe acest lucru.nu am injurat sau altceva,dar bineinteles ce e mai usor ?sa distrugi sau sa contruiesti ceva?sa jignesti sau sa spui o vorba buna??nu e vina mea ca am postat aici.conform regulamentului aici nu sunt offtopic,dar be my guest.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului:  

deci:

1. exagerezi...

2. discutii generale != bataie de joc
exemplu de discutii generale: "vreau sa imi vand masina, cum fac?", "vreau sa imi fac firma", "nu stiu cum dar, vreau sa ma arunc de pe bloc...".. etc

3. ban iti poate da admin, la o cerere [a unui moderator, eventual] dar, nu "asa usor"

4. trbuie sa stii sa te comporti intr-o comunitate prin TEXT [fara voce, video sau imagine]... adica

4.1. sa te exprimi cooerent, ca ceilalti useri sa nu citeasca de 6 ori o fraza ca sa inteleaga ca de fapt n-ai zis nimic
4.2. se nu fi stresat [asa cum sunt eu acum] si sa incerci cat se poate de mult sa nu te certi cu nimeni [nu trebuie nici sa fi sclav dar... nici sa faci pe Xena]
4.3. trebuie sa incerci sa respecti niste reguli... sa nu postezi de 3-5 ori consecutiv, asa cum am observat ca ai obiceiul mai nou [repet, ti-am trimis un PM], sa nu injuri sau sa aduci injurii + alte reguli de bun simt [scrise sau nescrise]

5. daca vrei sa fi binevenit intro comunitate nu ne zice ca ai 13 facultati si acum faci masteratul al 3-lea... pentru ca pe noi [pe mine, cel putin] ne doare-n cot... in plus, daca te lauzi cu ceva, trebuie sa aduci argumente solide pentru ca noi nu suntem cizmari si, stim sa apreciem un programator, un guraliv, un design-er.. etc [cand zic NOI, ma refer la cei ce definesc web-development prin ceea ce fac]

6. aici e un forum de PHP [+developmenr in general] si, pe forum esti ceea ce scrii.. daca scrii prostii esti prost, daca scrii chestii interesante esti interesant, daca scrii chestiuni inteligente esti inteligent etc [sper ca ai inteles ideea]. Deci... nu trebuie sa te consideri RESPINS decat atunci cand iti faci un asemenea statut.

7. Psihologic vorbind, parerea mea e ca, dupa felul tau de a fi, pari un tip de treaba dar care nu prea comunica si, simte nevoia sa se exteriorizeze. Oamenii nu sunt intotdeauna atat de deschisi precum crezi tu pentru ca fiecare are probleme, fiecare stie ce are de facut si, mai presus de toate... fiecare are un scop: de a afla ceva, de a ajuta, de a modera etc dar... aici nu intra: de a plictisi, de a pierde vremea, de a se certa sau altele de genul... Acum, cand zic FIECARE, ma refer la userii forum-ului... nu la looseri [si, nu subantelege ca faci parte din vro categorie pentru ca nu critic pe nimeni, in ciuda felului meu de a fi]

8. Eu, ca si moderato, imi fac datoria de a nu lasa oamenii sa se incaiere, sa se injure sau sa posteze aiurea [asa cum ai facut tu in ultima vreme]. Aiurea inseamna:

8.1. text in gramada, fara punctuatie, fara logica, fara scop [scopul nu e doar de a comunica... ci de a comunica constructiv]. Daca ma apuc sa scriu un post de 2 pagini de 1024x768 [asa cum am facut acum] si un om citeste si observa ca nu am scris nimic... se enerveaza... [asa cum, probabil, o sa te enervezi si tu]
8.2. offtopic [in general]

9. Concluzie:
- scrie ce trebuie si unde trebuie
- scrie corect si nu "te grabi" [asta e doar un pretext]
- tine cont ca nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea
- ai grija la valorile morale... asa cum tu esti inginer [sau, orice ai fi] asa si altii sunt altele [web-dev, programatori, designeri etc] si nu suporta sa-i calci pe bec. Ai grija ca atunci cand zici ceva sa nu te consideri superior pentru ca nu stii cu cine vorbesti [asta e dezavantajul discutiilor on-line].
- nu mai fi fixist... nu intotdeauna ai dreptate, se mai intampla se te si inseli

Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult? [probabil ca nu numai pe mine]
Scrii text mult, fara a zice ceva concret. Citeste post-ul de mai sus si raspunde la o intrebare: daca eu as fi scris de fiecare data un text ca asta in cele 2000 de post-uri [sau, cate or fi] cine ar citi?... Crezi ca ar zice cineva: "mooaaa, ce destept e asta?"... eu cred ca nu

Las thread-ul deschis din respect pentru tine [atat cat a mai ramas] ca sa te las sa-ti scrii parerea si of-ul [sper ca de data asta sa fie un singur post :D]

toate cele bune...

hunt_h_er, adix, Quber... lasati actele eroice in grija lui Batman
Sus  
mandriva2007

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:30 pm    Titlul subiectului: pt adix special  

"Tu esti un bou. Literalmente. Si nu o considera o jignire, formula mai inainte amintita este prezenta peste tot in literatura... consider-o un compliment.

Nu am sa folosesc "iconite", sa nu ai impresia ca nu vorbesc serios. Interpreteaza ce am scris ca un adevar ce il propovaduiesc intregului forum."

si tu la fel.pasarea pe limba ei piere.pe acest forum mai sunt si oamenii bine crescuti ,nu golani de cartier care s-au trezit programtori.f frumos .asa te-au invatat la fac si la master.f inteligent adix.s icuv bou face parte din limbajul uman suburban .poate ca creierul tau a compilat doar forum pentru un limbaj ,ne ma itrecand si peste partea cu atributele acestui limbaj din multimea de limbaje limbajul ta ueste o entitate avand toate atributele unui om fara nic io educatie un om de pestera in fapt o mediocritate .
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:49 pm    Titlul subiectului:  

Ma declar pro BAN
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:51 pm    Titlul subiectului:  

mda.. se pare ca mi-am racit gura de pomana

crivion... e o tara libera... poti sa te declari ce vrei

mandriva2007, nu stiu daca ai intentia sa iti schimbi comportamentul dar, eu cred ca ar trebui sa citesti post-ul de mai sus [asa mare cum e] si sa incerci sa faci niste schimbari in comportament. Ban-ul ti-l da doar admin, moderatorii nu au dreptul asta [din fericire]
Sus  
mandriva2007

Trimis: Dum Aug 03, 2008 3:00 pm    Titlul subiectului: ok  

nu o sa mai raspund la provocari dar vorbeste cu ambele parti.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Aug 03, 2008 3:41 pm    Titlul subiectului:  

daca vreti sa va taiati cu drujba faceti-o in privat, nu public...
daca mai vad astfel de offtopic-uri o sa le sterg

PS: am lipsit pentru ca am avut o problema cu internet-ul dar, nu ma simt nevoit sa dau socoteala si, cu asta am incheiat orice discutie de genul asta.

toate cele bune!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1