Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vreau job
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cla_udiu

Data înscrierii: 29/Iul/2008

Trimis: Mie Iul 30, 2008 7:41 pm    Titlul subiectului: Vreau job  

Salut sunt un incepator in mysql si php si doresc sa invat foarte mult acest limbaj am cunostinte minime daca e cineva care vrea sa ma invete si sal ajut cum pot in ceea ce face el fac fara bani doar cu scopul de a invata cate cv nou cine nu este interesat de acest anunt va rog frumos sa nu postati Va Multumesc
Sus  
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Mie Iul 30, 2008 9:53 pm    Titlul subiectului: man  

ce inseamna nivel minim de mysql si php la tine?insa nu uita un lucru f important mai inta iinvata mysql ,structura etc .dak stapanesti bine baza de date in loc de 20 linii in php ai sa scrii 3,pt ca in orice aplicatie baza de date php secretu e baza .functii ,triggere primary key etc.iar pt php ai manual si chiar unu bun aici pe forum cu exemple.m-a amuzat oricum postu ta uparca si mi te imaginez stand langa master si spunadu-i "MASTER I AM HERE TO SERVE YOU"
Sus  
adix

Trimis: Joi Iul 31, 2008 9:01 am    Titlul subiectului:  

Bai mandriva, esti la furat.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Iul 31, 2008 9:52 am    Titlul subiectului:  

Aparent cu riscul de a o da (din nou) in offtopic - desi nu e cazul, thread-ul in sine e offtopic - dar de semne de punctuatie si de ortografie ai auzit?
Sus  
cla_udiu

Data înscrierii: 29/Iul/2008

Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:08 am    Titlul subiectului:  

De ce mi s-a mutat anuntul in discuti generale ?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:30 am    Titlul subiectului:  

cla_udiu a scris: De ce mi s-a mutat anuntul in discuti generale ?

Pentru ca nu ceri efectiv un proiect si nici nu oferi unul, tu ceri doar sa inveti sa lucrezi ajutand pe cineva la un proiect... nu are legatura cu cerere/oferte de proiecte...

Da un mesaj pe mess si vb...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:21 am    Titlul subiectului:  

cla_udiu a scris: De ce mi s-a mutat anuntul in discuti generale ? No offence: ma bucur ca ti-ai adus aminte de semnele de punctuatie si ortografie, pentru ca vad ca totusi stii sa le folosesti corect. Sper sa devina o obisnuinta :P

Spor la invatat.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Iul 31, 2008 9:32 pm    Titlul subiectului: alo  

mai baiatule adix nu esti pe strada aici .la furat poate ai fost tu cu o parte din forumu asta care atentie e dedicat unui limbaj de programare .si aici e rubrica discutii generale ,dar mihaita sau alti seniori de pe acest forum sunt devina pt ca tolereaza astfel de limbaje .imi pare rau dar astfel de persoane transforma forumu acesta intr-un balci ieftin si e pacat de baieti aia destepti care s-au chinuit sa-l faca .pt cine ?????pt baieti de cartier care au devenit peste noapte "programatori"???!!!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:34 pm    Titlul subiectului:  

si eu sunt foarte nemultumit de gramatica lui mandriva2007
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului:  

@mandriva
Dude, tu esti dus rau de tot..
Tu tot ai impresia ca forumul asta e facut de cineva? Imi pare rau sa te dezamagesc dar mai jos scrie "Powered by phpBB". Mai e cosmetizat pe ici pe colo la culori.

Iar pentru un tip care nu stie sa scrie iti dai prea mult cu parerea.

Esti lezat de altii care pretind ca stiu programare cand tu chiar nu esti departe :)

Uimeste-ne cu o mega aplicatie construita de tine, sau opreste-te din a da sfaturi tampite.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:54 pm    Titlul subiectului: ok  

bine ca va luati tot de mine .oricum nu aveti dreptate.uimti-ma voi profesionisti cu un script .si apropo forumu oricum nu s-a facut singur.stiu ce e phpbb,e un program destept facut de niste tipi isteti nu s-a creeat singur e un fel de tools .sunt lezat de tot felul de limbaje de astea de 2 lei.ca omu scrie mai repezit e una iar faptu ca folosesti un limbaj trivial e alta. prietene nu tre sa fi expert programtor ca sa -ti dai seama cine e sau nu.spune-mi si mie cu ce am batut eu campii?hai sa mai lasam putin din "genialitatea " asta manifestata de unii pe acest forum.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:16 pm    Titlul subiectului: si inca ceva  

profesia mea e ing electronist prietene.si nu m-am dat eu expert in programare facand remarci asa zis inteligente dar ce sa-i faci "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"SI APROPO DE MEGA SCRIPT:UN MEGA SCRIPT E PE BANI PRIETENE.DU-TE LA MUNCA ,NU MA STA CU MANA INTINSA DUPA SCRIPTURI MOCA.UMBLATI CU SMECHERII DE ASTEA PENTRU COPII IDIOTI.PROGRAMAREA ADEVARATA E O ARTA PE CARE DAK O STAPANESC 1% DE PE FORUMU ACESTA,DAR NU-I NIMK PT ASTA E FORUM PANA LA URMA .OMUL INVATA NIMENI NU SE NASTE INVATAT.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:37 pm    Titlul subiectului: Re: si inca ceva  

mandriva2007 a scris: profesia mea e ing electronist prietene.si nu m-am dat eu expert in programare facand remarci asa zis inteligente dar ce sa-i faci....

Pluralul corect este : remarce.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:45 pm    Titlul subiectului: ok  

scuze man ai dreptate
Sus  
azzuro

Data înscrierii: 05/Iul/2005

Trimis: Vin Aug 01, 2008 1:46 am    Titlul subiectului:  

mandriva2007 esti cel mai pitoresc personaj de pe forum. a, sa nu uit... si prietenul tau care lucreaza in c++ si programeaza microcontrolere. nu il aduci si pe el sa ne tina un crash-course despre multiplexoare?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2