Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

pragul de 100 vizitatori
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Dum Iul 27, 2008 4:07 pm    Titlul subiectului: pragul de 100 vizitatori  

Salut, ma tot chinui sa depasesc suta de vizitatori cu orice site as lansa.
tin sa mentionez ca ma ocup de ele in fiecare zi, toate le inscriu in 200 si ceva de directoare dupa keyworduri principale, asezarea in pagina este conform guidelineurilor (h1, h2, etc.), densitatea e intre 2-6%. am reusit sa ating 125 cand eram pe prima pagina dupa anunturi auto dar nu a durat mai mult de 1 sapt sa fiu pe prima pagina google, link exchange am facut si am destule backlinkuri de pe siteuri cu pr >3, deci nu stiu ce as mai putea face.
exclus paid campaigns si apelarea la o firma seo, voi cum procedati si cate vizite ati avut cel mai mult?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Iul 27, 2008 4:18 pm    Titlul subiectului:  

Pai ... depinde foarte mult si de site.

Am avut site-uri cu 600 de vizitatori in prima zi, am avut site-uri cu 2000 de vizitatori in prima zi ... fara sa le bag in directoare si alte tampenii.

Ia incearca sa lansezi un website fara sa il mai adaugi peste tot, baga-i 2-3 link-uri de la niste site-uri mai maricele, si asteapta sa fii indexat de google.

Am avut si site-uri cu 50 de vizitatori in primele zile, sau chiar 1-2 vizitatori.
Dar ideea e ca se poate ... fa-l natural, nu te mai chinui.
Sus  
crivion

Trimis: Dum Iul 27, 2008 4:45 pm    Titlul subiectului:  

hmm... o sa fac asta la urmatorul meu proiect (unic pe net - nici nu exista categorie la directoare pt el) deci o sa il las natural sa vad ce iese,
e un sfat bun, ms
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Dum Iul 27, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului:  

Incearca cu digg.com,eu cel putin asa folosesc la site-urile noi si in 3-4 ore sunt pe google deja,ca sa depasesti 100 de vizitatori sunt multe metoda,incearca publicitate pe blog-uri,merge foarte bine,deasemenea sunt blog-uri in strainatate cu 30 de mii de vizitatori,la care poti sa prinzi oferte de ex:25€ pe luna baner de 125x125.....
Sus  
crivion

Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului:  

ms de pontul cu digg, il aflasem cu 1 ora inainte dar intentia nu e rea, dar in ceea ce priveste chestia cu blogurile din strainatate nu stiu cat m-ar ajuta sa am 1000 de vizitatori daca doar 1 stie romana
Sus  
evolution

Data înscrierii: 06/Noi/2006

Trimis: Dum Iul 27, 2008 11:58 pm    Titlul subiectului:  

Daca aduni prea multe linkuri in timp scurt (cu sutele sau miile) te poate penaliza (sandbox). Inainte dura luni aceasta penalizare , acum variaza timpul.

Verifica in Google Analytics cu ce cuvinte ti-au venit vizitele si incearca sa adaugi continut related la acele cuvinte.

Nu te astepta sa iti creasca nr de vizitatori peste noapte, trebuie munca si timp.
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Lun Iul 28, 2008 4:27 pm    Titlul subiectului:  

sunt un pic surprins de discutiile de aici, in sensul ca lucrul cel mai important lipseste: POATE CA E UN SITE CE TRATEAZA CEVA TOTAL NEINTERESANT?!
Sus  
crivion

Trimis: Lun Iul 28, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului:  

mai floorin CASCA OCHII,
1.evita offtopicul
2.e vorba de mai multe siteuri
3.da un sfat daca ai unul bun daca nu ramai cu cititul
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Mar Iul 29, 2008 9:06 am    Titlul subiectului:  

1. au fost numai posturi bune scrise in acest topic (!o chestie nici n-am stiut-o pana acum!), si chiar nu-mi doresc sa ma trezesc eu aiurea...dar sfatul meu nu este deloc offtopic: metoda NR.1 pentru un rating bun este sa oferi ceva valoros. Toate sfaturile pe care le-ai primit pana la mine te-au invatat cum sa aduci un vizitator prima data pe site. Sfatul meu te invata cum sa-l aduci si a doua oara.
2.!!?? nu vad legatura
3. sfatul bun l-am dat la punctul 1. Totusi am sa incerc sa-ti dau un hint: intre un site imobiliar care are 10 anunturi si unul care care are 10000 de anunturi care crezi ca ar avea sanse sa aiba suta aia de vizitatori?!

Te rog mult de tot: ia-ma la misto pe privat, eu pur si simplu chiar asta cred: regula cea mai puternica este sa oferi un ceva deosebit (sa gasesti o nisa, sau continutul sa...stii tu)
succes si mult respect!
Sus  
crivion

Trimis: Mar Iul 29, 2008 1:19 pm    Titlul subiectului:  

pai puteai sa zici simplu "calitatea contentului", stai linistit ca nu vrea sa fac mistocareala, ms de sfat, trebuia doar sa-l spui in alt mod.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Aug 03, 2008 1:04 pm    Titlul subiectului:  

orice ai face... tine cont de bunul simt si, incearca sa nu faci spam
content-ul e foarte important si, mai ales, sa fie scris acolo unde trebuie

ceea ce vrei tu reprezinta SEO :)
uite, un articol frumos http://www.virtuosimedia.com/article.php?id=56

sunt multe de invatat in domeniul asta si... pot sa zic ca e un profil separat de programare web... asa cum e partea de design. Un developer ar trebui sa le stie pe toate dar... sunt putini de genul asta si, e greu sa ajungi la un nivel la care sa faci lucrurile asa cum trebuie in mod complet :)
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Joi Aug 07, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului:  

incearca sa vezi cat de mult din site are indexat google, una din probleme pe care le-am intalnit este ca nu este indexat tot site-ul.

vectorialpx a scris: Un developer ar trebui sa le stie pe toate
eu te-as contrazice un pic, da tb sa le stii la nivel general, dar daca vrei sa fii bun tb sa te axezi doar pe o anumita latura.
Sus  
jianuovidiu

Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucharest

Trimis: Vin Aug 29, 2008 8:35 am    Titlul subiectului:  

Ascultati ce zice si gagica asta: http://www.youtube.com/watch?v=H8v3UnMDC5M
Sus  
w3bmaster

Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: Buzau/Bucuresti

Trimis: Lun Sep 22, 2008 1:58 pm    Titlul subiectului:  

Pote nisele sunt low popularity

Am avut site si cu 4 mii si 5 mii da avea 15 mii de cautari numa pt cuv principal + derivate ...
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Sep 22, 2008 3:21 pm    Titlul subiectului:  

gabysolomon a scris: eu te-as contrazice un pic, da tb sa le stii la nivel general, dar daca vrei sa fii bun tb sa te axezi doar pe o anumita latura. vpx a scris: sunt multe de invatat in domeniul asta si... pot sa zic ca e un profil separat de programare web
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2