Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Smarty sections si array-uri multidimensionale
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Candyman

Data înscrierii: 22/Noi/2004

Trimis: Lun Noi 22, 2004 5:31 pm    Titlul subiectului: Smarty sections si array-uri multidimensionale  

Incerc sa trec un site pe Smarty, a fost construit cu un sistem de "templating" intern, dar nu-mi iese. Am un array multidim $ses->cart->iteminfo (print_r in continuare)
Cod: Array ( [255] => Array ( [PRODUS] => Nume produs [PRET] => 28.5 [cat] => categorie [Nr] => 700 [a] => 1 ) [717] => Array ( [PRODUS] => Nume prod 2 [PRET] => 28.9 [cat] => categorie2 [Nr] => 701 [a] => 1 ) )
pe care incerc sa-l extrag cu ceva de genul (delimitatori custom)
an style="color: #000000"><?php //in php $smarty->assign('list', $ses->cart->iteminfo); //in tpl   <!--{ section name="i" loop=$list }-->     <tr>       <td>        <!--{ $list[i].PRODUS }-->       </td>     </tr>    <!--{ /section }--> 
Problema e ca nici macar nu intra in sectiune, daramite sa afiseze ce trebuie, si nu reusesc sa-mi dau seama de ce. Iluminati-ma, va rog :)
Sus  
Candyman

Data înscrierii: 22/Noi/2004

Trimis: Lun Noi 22, 2004 6:26 pm    Titlul subiectului:  

Never mind, sunt un idiot, faceam assign intr-o functie in care n-aveam $smarty variabila globala :oops:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1