| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 10:17 am Titlul subiectului: varsat lichide pe tastatura |
|
|
| Salutare, vreau sa va intreb si eu ceva; ce faceti cand varsati lichide (in special bere) pe tastaturi (in special cele de laptop) ?:)....eu am o mica problema si nu sti cum sa o rezolv: am varsat bere pe laptopul (tot si display) al unui prieten, care avea laptopul de la servici i-l daduse sefu pt buna comportare.....si nu stiu ce sa fac....de desfacut nu pot ca e in garantie....problema e ca nu ii mai merg unele taste....as vrea un sfat practiv...sa dau cu feonul pe el?:)). ce grad de coroziune o avea berea? am auzit ca e cam lenta si nu e asa periculoasa....o zi buna, cah a mea :(...... |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| dai cu feonu pana nu mai poate. |
|
| Sus |
|
szerky
Data înscrierii: 10/Iul/2008
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
dar sa intorci laptopu invers adica cu tastatura in jos si sa pui aspiratoru sa aspire nu merge ?
Eu la pc curat prafu cu aspiratoru .. nu stiu la laptop. |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai dupa ce am varsat pe el , am intors repede laptopul invers sa nu se duca lichidul mai departe sa se opreasca la tastatura, aseara am varsat bere pe el, si s-a uscat dar ramane lipicios si nu mai face contactul bine si nu imi mai merg unele taste si scrie aiurea.....iar sa dau cu feonul , nu stiu ce sa zic.....nu este al meu si daca crapa ceva am puso :), cred ca o sa testez pe o tastatura de pc faza cu feonul |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scoti tastatura si o bagi sub dus. O speli bine, o lasi sa se usuce si apoi o bagi inapoi.
De asta majoritatea laptopurilor din ziua de azi au tastaturile rezistente la lichide. |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| partea proasta este ca are garantie si daca il desfac se duce, si daca ma duc cu el la garatie ma trimite inapoi....daca le zic ca platesc , tot vede proprietarul ca s-a umblat la garantie si nu e bine ....ceva tot o sa ii fac nu o i-l dau asa :)...cred ca o sa scot tastepe pe rand si curat cu putin alcool.... |
|
| Sus |
|
olympia
Data înscrierii: 26/Mai/2008
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| data viitoare varsa votca :D din pacate, in anumite conditii, lichidul poate fi letal ptr un laptop. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
guppy a scris: partea proasta este ca are garantie si daca il desfac se duce, si daca ma duc cu el la garatie ma trimite inapoi....daca le zic ca platesc , tot vede proprietarul ca s-a umblat la garantie si nu e bine ....ceva tot o sa ii fac nu o i-l dau asa :)...cred ca o sa scot tastepe pe rand si curat cu putin alcool....
Sorry, n-am observat ca ai scris ca nu era al tau.
Pai nu prea ai ce sa-i faci ... decat sa-l stergi cu o carpa cu apa ca sa nu mai fie lipicios. E grav. |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| leptopul fiind al sefului unui prieten nu da bine....dar ii zic prietenului meu sa ii zica adevarul sefului...(bine nu ca ne-am imbatat si am varsat bere ci ca s-a varsat suc:P)...si sa ii zica ce sa facem...alta solutie nu cred....poate sa il ducem la u n service, dar ca sa imi schimbe o tastatura cred ca ma omora aia de bani :)....sau mai beau o bere si ma apuc sa il mesteresc.....cat priveste vodka era mai bine ca se evapora sau se imbatau ramii si procesorul :)))... |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2008 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
guppy a scris: partea proasta este ca are garantie si daca il desfac se duce, si daca ma duc cu el la garatie ma trimite inapoi....daca le zic ca platesc , tot vede proprietarul ca s-a umblat la garantie si nu e bine ....ceva tot o sa ii fac nu o i-l dau asa :)...cred ca o sa scot tastepe pe rand si curat cu putin alcool....
sorry man , ca nou nu prea ai cum sa il faci, cred ca tre sa cumperi alt laptop si sa il pastrezi tu pe cel "petrecaret" |
|
| Sus |
|
azzuro
Data înscrierii: 05/Iul/2005
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2008 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bafta man. Eu sunt alaturi de tine, ca si eu am varsat lichid pe tastatura. |
|
| Sus |
|
mandriva2007
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Mie Iul 30, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: man |
|
|
| fi mai atent cu lucrurile altora si nu o baga sub dus sa nu se infiltreze apa si sa se strice circuitele electronice ,pt ca tastatura aia nu e o farfurie sa o speli cu apa,e fin construtita ,chair dak e un consumabil .dak se depune rugina pe contacte sa u trasee modifca rezistenta asta afectand intensitatea curentului Vcc prin componente si s-ar putea sa apesi 3 si sa-ti dea z sau tot felul de erori caz in care pot isa o arunci la gunoi.dar uitate la producatoru ei si paote gasesti ceva ,o substanta speciaa care sa o curete fara sa afecteze traseele circuitelor |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|