| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mandriva2007
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:36 am Titlul subiectului: concertu iron maiden |
|
|
| va place iron maiden?v-ati luat bilete?ce albume v-au placut cel mai mult? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi place Iron Maiden. Nu mi-am luat bilete. Nu pot sa zic ca imi plac albume intregi, doar cateva melodii. Cat timp oamenii nu sunt civilizati la concerte, nu o sa-mi placa nici concertele. :D
(observa ca desi am scris totul pe un singur rand, poti sa intelegi usor ce am scris. ia-te dupa mine) |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu am fost la concert la iron in belgia si a fost f misto cat despre civilizatie merita sa incerci.si in romania mai gasesti oameni civilizati.oricum dak ai bani merita sa te duci si pe afara.esti fumator piranha?nu de prosti ci de tutun.eu fumez dar nu tigari de la noi ci tutun de ala la plic pt ca tigarile de la noi sunt 30%cu tutun romanesc si sunt naspa ,dar am fumat lucky in germania anul trecut si erau ff misto nic nu se comparau cu lucky de la noi.tigarile le fac eu cu foite de tigari.imi place sa le migalesc.iron e o formatie de succes ,dar eu ascult cam tot ce e rock si de astia mai vechi ,hippi,etc .citeam undeva ca tu iti doresti un ferrari ,eu un harley ,ca geaca de piele cu tot felul de petice pe ea rock ,death o am.am mers pe un harley .e o senzatie super.care sunt dupa voi melodiile rock bineintels care v-au placut cel mai mult?apropo piranha octavian mai e pe forum nu prea l-am mai vazut ,e in concediu e plecat ? |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| octavian s-a angajat ... deci banuiesc ca nu prea mai are timp sau chef sa scrie pe aici |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si eu lucrez man de mult asta nu e o scuza mai ales ca e unu din membrii f vechi a acestui forum si meseriasi.sper ca nu pleci si tu si mihaita si dechim si altii care tin forumu .ar fi pacat.poate va faceti alt forum.lucreaza tot in php unde s-a angajat sau poate c ca banuiesc ca e in domeniul programarii?ar fi pacat sa plece tocmai oamnii care tin forumu acesta ,e un f f bine facut si s-a muncit mult la el. |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu o sa plec la un moment dat ...
Scriind aici in fiecare zi nu imi plateste mancarea, benzina ... de fapt nu imi plateste nimic. Deci timpul folosit pentru a posta pe acest forum poate fi folosit in scopuri mai utile pentru mine.
Eu sper sa apara cat mai multe persoane noi care sa invete php si sa ajunga la un nivel la care sa poata sa ajute si pe altii, si sa o faca aici. |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Lun Iul 28, 2008 8:46 am Titlul subiectului: ok........ |
|
|
| da dar asa nu ar mai exista conceptul de forum,oricum ar fi pacat dak pleci si tu .poate un forum in care fiecare sa cotizeze macar un euro ,fiecare persoana care se inscrie ,sunt multe posibilitati de a face bani piranha chiar si cu acest forum mai ales .ar fi pacat sa se aleaga prafu de el ,pt ca e munca la el nu gluma .afara sunt tot felul de forumuri de php ,asta era al nostru.sunt cativa meseriasi pe forumu acesta ,unu a plecat si meseriasi tin forumu.uite de ex citeam cartea celor 2 hackeri care si-au facut forum si au scris regulile alea .dak nu ar fi ei ce s-ar alege de forum?asa si aici.e o placere de fiecare data cand intru pe acest forum si urmaresti posturile unor oameni care stiu cu adevarat ce inseamna sa programeze.eu dak as fi unu cu multi bani v-as aduna pe toti meseriasi si veterani de pe acest forum v-as da un server pe care sa puneti forumu si v-as platii vazand cati utilizatori intra pe acest forum.de ce sa nu incurajezi inteligenta cand exista atatia dobitoci in tara asta cu bani??ganditi-va si voi la o varianta care sa va convina ,pt ca piranha ai dreptate in domeniul asta pt a ajunge un varf si nu numa iin domeniul asta e mult de munca ,dar cand ajungi sus sacrificiile facute iti vor fi rasplatite generos. uite un prieten f bun al meu e programtor in c .multi ani nu a stiut ce inseman si el marea etc a stat 10 ore pe zi numai pe acest limbaj,anu trecut a plecat in germania unde lucreaza ca programtor,unu coleg de fac a avut o colaborare cu blizzard care l-a facut om finaciar vorbind etc.deci ganditi-va la o formul care sa va avantajeze si pe voi pt ca eu apreciez si intelg munca voastra si ca mine mai exista si altii.eu m-am ferit intotdeauna sa utilizez soft piratat.uite eu am un calc acasa cu o linux fedora pe el de mult i ani.apoi mi-am cumparat si win xp ca sa ma joc mai mult.de ce l-am cumparat ?pt ca in spatele oricaru iprogram se ascunde o munca imensa ,o inteligenta care trebuie rasplatita,de asta te intelg si pe tine cand spui ceea ce spui ,dar tre sa existe o solutie ,lumea tre sa inteleaga ca free in domeniul asta nu e nimik ca si in alte domenii.forumu acesta trebuie regandit putin sub aspectul finaciar.ai sa zici ca o sa pierzi din useri si da si nu .aia care va stiu valoarea nu o sa plece de pe acest forum.la dr cand te duci pt o consultatie dai bani aici de ce ar fi altfel????un forum profesionist e o chestie mai rara ,forumu asta e facut cum trebuie ,gasiti o solutie.numai bine |
|
| Sus |
|
ebogdan
Data înscrierii: 27/Iul/2006
|
| Trimis: Lun Iul 28, 2008 11:16 am Titlul subiectului: Re: ok........ |
|
|
mandriva2007 a scris: [...]
Mă doare capul.... :( |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Aug 03, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
si pe mine...
PS: nu am avut timp sa mai scriu... o sa mai apar intamplator. NU dau detali sau rapoarte... fac ce vreau si, cum vreau. Sunt major si vaccinat, nu va faceti griji... |
|
| Sus |
|
mandriva2007
|
| Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: ok |
|
|
| te asteptam. |
|
| Sus |