Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

E BINE DAR SE POATE SI MA IBINE
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Vin Iul 25, 2008 9:55 pm    Titlul subiectului: E BINE DAR SE POATE SI MA IBINE  

ceea ce mi-a plcut pe acest forum e ca nu se face reclama la tot felul de fetite fete mai mult sau mai putin dezbracate cum am vazut pe late forumuri in trecere.pe acest forum exista o echipa de programtori buni ,dar uneori pe altii i apuca suferinta din senin.am intalnit si limbaje de cartier care nu aveau ce cautau pe un forum dedicat unui limbaj de programre ,dar pana la urma cei care au folosit un astfel de limbaj pe forum s-au gandit ca si limbaju de cartier e pana la urma tot un limbaj..... :lol: imi place ca uneori i mai luati la misto pe ai care va cer scripturi moca ,eu as propune celor carora lise adreseaza astfel de propuneri sasi deschida un cont ,in care respectivi sa doneze .astfel la :"am nevoie de script care sa-mi faca si ai ,raspunsul:va fi contul de la banca unde respectivu sa-i depuna bani si suma ceruta.raspunsurile ca consulta manualu php nu au nici un efect asupra clientului ba s-ar putea chiar sa- l irite. :lol: in rest imi place ca tratait diverse probleme,de la instalare pan l motoare etc...mie forumu mi se pare ok adik nici prea incarcat nici prea simplu desi eu sunt adeptu simplitatii.a continutului v ambalj ,desi stiu traim intr-o lume a marketingului :cry:mie imi place mai mult ecranu negru ,desi sunt multe editoare de php sau alte smecherii de astea eu lucrez cu vi editor din batranul linux .va salut pe toti si numai bine.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Iul 25, 2008 9:57 pm    Titlul subiectului:  

mandriva serios, eu nu sunt un om foarte retard, dar chiar imi e greu sa citesc ce scrii tu acolo

apasa domne enter mai des.
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Sâm Iul 26, 2008 7:10 am    Titlul subiectului:  

da mandrivo, asta e un forum respectabil, am 1 an si ceva daca nu ma insel si in fiecare zi se umple de posturi si multi oameni primesc ajutor, deci sunt de acord cu tine daca asta insinuai

ps.:cat despre ecranul negru si linuxul cel batran bravo tie, dar de ce sa faci o treaba in 10 minute cand o poti face in 30 secunde sub ms win, fiecare cu stilul sau na.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Sâm Iul 26, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului:  

da piranha dar ma grabesc uneori,oricum e un forum interesant ,cat despre butoane si alte alea ,eu asa cum am mai spus imi place forumu asa cum e ,pana la urma forumu e dedicat unui limbaj de programre nu de design.in ce priveste faptul ca am fost ajutat pe forum ,da am fost si sunt ,de multe ori lasandu-ma pe mine sa gasesc rezolvarea ceea ce e un lucru f bun din punctul meu de vedere it pune creierul la lucru,asa mura in gura devi o leguma,e ca si cum ai juca warcraft 3 sau starcraft cu cheaturi.multumesc pe aceasta cale tutror celor ce m-au ajutat real cat si celor ce au facut mistouri istete,dar background au lasat calea spre rezolvare.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Sâm Iul 26, 2008 10:05 pm    Titlul subiectului:  

mandriva2007 a scris: da piranha dar ma grabesc uneori... "Uneori?" LOL. Daca modul tau de exprimare rezulta din graba, pun pariu ca esti atat de grabit incat si cand dormi dai din picioare :P (no offence, dar pe bune, ti-am atras in mod repetat atentia, citeste-ti post-ul inainte de a da click pe 'trimite'. Ai scris pe forum-ul asta de 159 de ori. Nu se poate ca de fiecare data sa te fi grabit.)
Sus  
mandriva2007

Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:20 am    Titlul subiectului:  

mihaita urmareste si orele la care scriu ,dar in fine sa dam cezarului ce e el cezarului.sunt mai grabit de felul meu si da dorm agitat pe bune .ok ai dreptate .una peste alta cat timp va luat sa creati acest forum ,ca programare ca banuiesc ca impreuna c uaceasta comunitate a prog php ati lucrat la programul in sine scriind fiecare linie de cod sau ati folsit diverse toolsuri.intr-un fel asemanator cu linuxul care edezvoltat de comunitate sau mozilla care pune codu sursa la dispozitia celor interesat isa dezvolte aceasta minunata aplicatie.multumesc anticipat.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Aug 03, 2008 1:09 pm    Titlul subiectului:  

Citat: ca programare ca banuiesc ca impreuna c uaceasta comunitate a prog php ati lucrat la programul in sine scriind fiecare linie de cod sau ati folsit diverse toolsuri

scrie in footer: Varianta în limba româna: Romanian phpBB online community
=> www.phpbb.com

PS: poti sa iti faci si tu un forum dar... lucrurile nu sunt atat de simple precum par
PS2: ai inceput sa faci foarte mult offtopic..
...enervant de mult pentru mine [sunt un timp mai nervos, recunosc]
Sus  
mandriva2007

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:17 pm    Titlul subiectului: ok  

scrie in footer: Varianta în limba româna: Romanian phpBB online community
=> www.phpbb.com

PS: poti sa iti faci si tu un forum dar... lucrurile nu sunt atat de simple precum par
PS2: ai inceput sa faci foarte mult offtopic..
...enervant de mult pentru mine [sunt un timp mai nervos, recunosc]

vezi mai gresesc si seniori : tip in loc de timp .e graba cu care tastezi.iar despre off topic octavian sunt multi care il fac ,cel putin eu mi-am exprimat o parere civilizat.toti avem nervi principalu este sa ne stapanim.ok atunci cei care l-au facut.o parere.eu sunt sigur ca si noi romani putem sa facem un forum de acest tip 100%romanesc fara sa mai luam din alte parti sa mai traducem cu atat mai mult cu cat m-am uitat si pe paginile voastre de net ma refer la tine la piry si se poate.si da este f multa munca.99% transpiratie si 1% inspiratie.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului:  

poti sa te apuci, daca vrei, sa depasesti phpBB... nu te opreste nimeni

PS: google nu e facut de romani si totusi, il folosim
PPS: daca am tastat aiurea am facut-o din graba mainilor, nu pentru ca m-as grabi initial. [asta cu tastele se intampla des la mine dar, nu cred ca sunt neinteles]
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1