| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
NSHOST
Data înscrierii: 22/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: Cea mai IEFTINA si de CALITATE Gazduire Din Romania! 1 RON |
|
|
8)
Primul pachet de gazduire in Romania gazduire pe server in Romania la Doar 1 RON / luna
w w w . nshost . ro/Gazduire-Web-1-RON |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, am trait sa o vad si pe asta. |
|
| Sus |
|
NSHOST
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dap sa sti ca ai facut-o. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate am eu un stil de gandire mai occidental, dar de cele mai multe ori, cel mai ieftin inseamna prost.
De ce as lua hosting de 1 RON pe luna cand pot sa iau de 7 dolari (adica ... 16 ron) si sa am infinit mai mult spatiu, bandwidth de ordinul terra ... ???
Adica in afara de pustii care vand telefoane mobile la coltul blocului si care n-au bani sa-si ia de mancare si mai fac si ei un site ocazional, nu prea vad cine ar cumpara hosting de 1 RON sau chiar de 20 RON de la nshost. |
|
| Sus |
|
NSHOST
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar iti recomand si daca inseamna PROST eu iti returnez bani de 3 x mai mult si totate multumirile ca ai incercat. Ar fi bine sa incerci si dupa aceea sa critici. |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu unul m-am fript cu firme din astea de cartier, mi-am pierdut pretiosul domeniu ce ma reprezenta doar pentru ca avea pr 3 si idiotii care nici nu merita mentionati l-au "ciordit" - asa ca man, fara suparare mai bine fereste-te sa faci promotii dintr-astea ca strici reputatia firmei, ia-l drept sfat sunt multi ca mine care raspandesc vestea cu mocaciunea de calitate defectuoasa!!! |
|
| Sus |
|
NSHOST
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| crivion eu doar promovez si nu imi stric nicio reputatie, fac ceva serios si nu glumesc momentan toti clienti sunt extra multumiti mai mult de atat nu pot zice mai multe. :) daca avem chef de tampenii nu facem nimica. Daca ai patit cu X firma nu zic ca o sa patesti la fel si la NSHOST e problema ta iti spui parerea apreciez eu doar imi fac promovarea cine vrea sa incerce e bine venit. |
|
| Sus |
|
ShD
Data înscrierii: 19/Noi/2007
Locație: Iasi
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2008 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu discut oferta ta sau/si calitatea serviciilor nefiind in cunostinta de cauza dar ce mi se pare eronat la toata treaba asta e insusi titlul acestui thread "cel mai ieftin si cel mai de calitate...".
Cel mai ieftin probabil este, nu am gasit ceva mai ieftin sa contrazic dar cel mai de calitate imi permit sa cred ca nu ar fi. De exemplu, eu am serverul la etp de multisor si in afara de problema cu updateurile care e mai lenta la ei nu am intampinat nici o problema, ever. Desi costa destul de mult pentru ro, baietii au servicii si resurse sa ofere acele servicii cu care nu poti sa te compari in acest moment, poate peste cativa anisori daca totul merge bine. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Aug 03, 2008 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
NSHOST, asta se numeste spam... so, fugi de taie iarba :?
initial voiam sa inchid thread-ul dar... e ca si cum ai incerca sa vinzi swarovski la pret de geam... mai ales in Romania, unde un hosting de calitate costa cu mult peste un leu ;) |
|
| Sus |
|
SirThoRaK
Data înscrierii: 26/Oct/2008
|
| Trimis: Dum Noi 02, 2008 6:00 pm Titlul subiectului: Re: Cea mai IEFTINA si de CALITATE Gazduire Din Romania! 1 R |
|
|
| :D |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Noi 03, 2008 9:24 am Titlul subiectului: Re: Cea mai IEFTINA si de CALITATE Gazduire Din Romania! 1 R |
|
|
| SirThoRaK a scris: :D In afara de faptul ca faci postcount, ce rost a avut raspunsul asta? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|