Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Propunere Bookmarks
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iul 21, 2008 1:59 pm    Titlul subiectului: Propunere Bookmarks  

Unele subiecte din forum sunt bune de retinut, cand am o problema asemanatoare stiu ca am raspunsul in topicul cutare... problema e ca daca bag pagina in bookmark la job nu o am si pe laptop sau pe calculatorul de acasa... asa ca propun sa se infinteze un buton de bookmarks pentru topicuri, si sa se salveze pe server, asfel cand ma conectez si intru la mine in bookmarkuri sa vad lista cu topicurile preferate... eventual sa o pot seta ca lista publica sau privata...

Ce ziceti este o idee buna?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Iul 21, 2008 3:31 pm    Titlul subiectului:  

Ideea e buna. Ca alternativa (pana la implementarea ideii sau daca nu se va implementa) poti folosi un addon de firefox, pentru a-ti sincroniza bookmark-urile intre mai multe statii, ii zice FoxMarks
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Lun Iul 21, 2008 3:34 pm    Titlul subiectului:  

sau http://del.icio.us
Sus  
bruzli

Data înscrierii: 17/Oct/2005
Locație: Oradea

Trimis: Lun Iul 21, 2008 10:33 pm    Titlul subiectului:  

FoxMarks folosesc si eu pentru sincronizare, si astept Weave de la Mozilla (varianta beta curenta e plina de bug-uri).
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iul 21, 2008 10:37 pm    Titlul subiectului:  

Bun deci sa inteleg ca nu vreti aceasta facilitate implementata in acest forum...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Iul 22, 2008 5:00 am    Titlul subiectului:  

Birkoff a scris: Bun deci sa inteleg ca nu vreti aceasta facilitate implementata in acest forum...
Sincer si mie mi se pare mai comod sa am un folder in bookmarks numit "PHPRomania" in care sa am bookmark-urile decat sa fie aici pe site ...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:31 am    Titlul subiectului:  

Repet, ideea e buna. Iti ofeream doar o alternativa pana cand ar fi sa se implementeze. Incearc-o, poate nu vei mai dori bookmarks pe site ;)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1