Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Tomcat
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
simion

Data înscrierii: 29/Mai/2008
Locație: București

Trimis: Lun Iul 14, 2008 3:59 pm    Titlul subiectului: Tomcat  

Ce știți despre această mizerie de server ?
De asemenea, este neapărat necesar să utilizez Java Sun Virtual Machine ?
Eu am Windows XP, și știu un server mișto de chat. Dar din păcate este realizat pe bază de 'Tomcat'. Iar providerul îmi indică să utilizez Java Sun VM. Dar nu merge nici dacă-ți bați copii cu cureaua de la cias.
Sunt pe aici utilizatori de asemenea server ?
---
Întrebare auxiliară: Dacă da, cunosc aceștia cum poate fi plasat acesta pe gazde ? :(
---
OBS. Am fost pe forumu' celui care are serverul respectiv, și i-am scris 'I hate JavaSun VM beacoze he slowdown my computer' și ăla ca un nenorocit ce este mi-a răspuns cam așa 'this server is not for you' !

Pe bune, dacă rezolvăm problema cu JavaSun și JavaMicrosoft, ar ieși ceva mișto. Adică aș dori să utilizez MSJVM și nu JSVM.

Aștept răspunsuri.

:P
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Iul 14, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului:  

Daca te chinuiai sa de documentezi putin aflai ca:
1. Tomcat este server de java. Deci chiar nu intelegi ce vrei sa faci cu Tomcat daca n-ai nevoie de java.

2. 'Serverul acela misto de chat', daca necesita Tomcat, inseamna ca e scris in Java.

3. Microsoft Virtual Machine a fost intrerupt de 4 sau 5 ani. Intre timp Java VM a crescut de la versiunea 1.3 la 1.6 (cu cateva update-uri de rigoare).

4. Daca respectivului i-ai scris asa ceva, ar trebui sa fii fericit ca ti-a raspuns atat de diplomatic. Eu unul nu as fi facut-o. Un astfel de mesaj demonstreaza clar ca habar n-ai despre e vorbesti.

5. Te-ai murdarit la gura de engleza?
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Lun Iul 14, 2008 5:05 pm    Titlul subiectului:  

@simion, iti trebuie urgent la medic, dute ca nu o sa iti strice garantez..!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1