Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Telefon mobil gratuit de la RDS (digimobil)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Iul 11, 2008 8:55 pm    Titlul subiectului: Telefon mobil gratuit de la RDS (digimobil)  

Ajung acasa, ma pun la pc sa termin un cod si aud batand in usa...
Deschid, surpriza, omu' cu telefonu :)
Bucuros il iau, semntez si ma apuc sa il butonez...
Apoi descopar ca are mufa MiniUSB ceea ce imi da de gandit... oare daca il bag la calculator ce se intampla?
Caut eu prin cutie un cd ceva ca sa instalez telefonul, nimic... Ma uit in manual, despre partea de USB si implicit conectarea la calculator doar cateva randuri despre cum se conecteaza cablul la calculator (de parca nu ar stii nimeni cum se baga un cablu intr-o mufa)
Ok, nu renunt si incep sa caut pe internet, incerc intai pe la rds pe site-urile lor, nimic, nici o urma de telefon... incerc la producatorul telefonului, si aici suport tehnic varza... ok, apelez la google si primul link digimobil.info... ok intru pe el si dau de drivere pentru telefon si de soft de comunicare cu telefonul... instalez si totul ok...

Intrebarea mea este, cand or sa faca si romanii (de la rds) ceva calumea, nici la lucruri gratuite nu reusesc sa le faca calumea, iti dau ceva si te momesc si apoi daca tu vrei conectare 3g imediata sau dreivere sau soft bineinteles ca nu au, trebuie sa apelezi la terte parti sau sa astepti pana li se dezvolta lor reteaua... au lansat un serviciu si o marca, dar pe internet domeniile principale sunt luate si pline cu softuri pirat sau mai putin legale... daca dai o cautare dupa un cuvant cheie pentru digi mobile sau rds mobile nu gasesti nimic oficial pe prima pagina... (nu mai vorbesc de suportul lor tehnic pe care toata lumea il lauda... in sensul negativ)

Sincer, imi pare rau ca sunt roman, ca traiesc in Romania si ca nivelul de inteligenta este atat de slab si orgoliile atat de mari.
Sus  
Acrono

Data înscrierii: 21/Mai/2008

Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:10 pm    Titlul subiectului:  

mda... :))) am primit si eu dar nu prea mi-am batut capul cu el...:)
Sus  
bruzli

Data înscrierii: 17/Oct/2005
Locație: Oradea

Trimis: Dum Iul 13, 2008 8:38 am    Titlul subiectului:  

Trebuia sa-ti trimita un consultant? Telefonul ala nu e facut de ei, deci probabil nu sunt ei de vina ca manualul nu contine detalii suplimentare. Ei au vrut un telefon ieftin pentru cine nu are unul 3g, sau nu are unul suplimentar pentru reteaua lor.

Au zis ei ca iti ofera servicii de date, internet si apeluri video? Acestea sunt doar in teste si probabil cand le vor lansa comercial iti vor cere bani petru ele.

btw, poti sa-l duci inapoi daca nu iti place.

La criticat romanii suntem foarte buni mai putin cand ar trebui sa ne criticam pe noi personal...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1