Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

iTunes (mici probleme)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
HPgeo

Data înscrierii: 10/Mar/2006

Trimis: Joi Iul 10, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: iTunes (mici probleme)  

Va salut pe toti!
Doresc sa deschid un cont la iTunes music store, dar exista o problema.
Am atasat la urmatoarea adresa, doua imagini:

Am descarcat iTunes versiune limba Engleza, dar in anumite locuri este in limba Germana.
In aceste conditii eu nu pot sa inteleg termenii de conditii, dar nici nu pot sa completez datele personale.
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Doresc sa deschid un cont la iTunes, dar pagina de inregistrare sa fie disponibila in limba Engleza.
Va multumesc anticipat.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:45 am    Titlul subiectului:  

Nu se poate crea contul de iTunes Store direct pe pagina Apple?
Sus  
HPgeo

Data înscrierii: 10/Mar/2006

Trimis: Vin Iul 11, 2008 4:01 pm    Titlul subiectului:  

Am incercat si am reusit sa creez un cont direct de pe website-ul apple, dar acel cont nu poate fi utilizat in sectunea music store.
Si daca incerc sa accesez music store, numai prin iTunes pot sa efectuez aceasta.
Poate, cea mai potrivita modalitate de a rezolva problema este sa invat niste Geramana, asa special pentru apple :D, adica sa mai dau si niste bani pe carti.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Sâm Iul 12, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului:  

Am descoperit problema ta: tu esti. Ti-a fost prea lene sa dai scroll pana jos :)

Intra pe sectiunea iTunes Store (main page) si da scroll pana jos. Vei vedea un select cu descrierea 'Mein Store' si valoarea 'Deutschland'. Alege acolo 'Romania' si te-ai scos (va fi in engleza :) )
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1