| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
radub
Data înscrierii: 18/Apr/2006
|
| Trimis: Joi Iul 10, 2008 3:42 pm Titlul subiectului: page flip cu ajax si php |
|
|
Am tot cautat pe net dar nu am gasit asa ca apelez la forum. Trebuie sa fac un catalog de produse care are mai multe pagini cu 9 produse pe pagina. Pentru paginatie folosesc smartyPaginate. Ideea e ca atunci cand apas o pagina noua vreau sa fac un efect de "datul paginii".
A vazut cineva pe net asa ceva ? Ca eu nu am gasit decat cataloage dintr-astea dar facute in flash (care nu e SEO friendly) si nu ma ajuta :(
Multumesc |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Tot ce am vazut in materie de efecte de genul acesta sunt facute in flash. Nu stiu daca se poate face in html/css/js pur. Oricum daca s-ar putea, banuiesc ca ar rula foarte greu... |
|
| Sus |
|
radub
Data înscrierii: 18/Apr/2006
|
| Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
:(( am vazut ... numai flash-uri ...
poate apare cineva totusi care a vazut ceva ... macar ceva asemenator ... |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Vin Iul 11, 2008 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa il faci fara Flash te apuca durerea de cap, sigur trebuie sa folosesti SVG si asta deja inseamna no IE, sau... eu stiu...
Din cate am inteles pe tine te preocupa SEO, nu? De asta nu vrei sa folosesti Flash. Pai atunci, fa pagina structurata frumos cu headinguri si paragrafe in HTML si foloseste Javascript ca sa schimbi tot continutul asta cu o aplicatie de tip page flip in Flash. In felul asta cam toata lumea e impacata. Ai putea chiar sa pui HTML-ul cu continutul principal intr-un <noscript>. Din cate am vazut Google indexeaza destul de bine elementele astea. |
|
| Sus |
|
Amenthes
Data înscrierii: 12/Dec/2005
|
| Trimis: Mar Iul 22, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am gasit o varianta mai light pentru un page flip fara Flash:
http://www.myamericaathome.com/customcover/inside |
|