Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

page flip cu ajax si php
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
radub

Data înscrierii: 18/Apr/2006

Trimis: Joi Iul 10, 2008 3:42 pm    Titlul subiectului: page flip cu ajax si php  

Am tot cautat pe net dar nu am gasit asa ca apelez la forum. Trebuie sa fac un catalog de produse care are mai multe pagini cu 9 produse pe pagina. Pentru paginatie folosesc smartyPaginate. Ideea e ca atunci cand apas o pagina noua vreau sa fac un efect de "datul paginii".

A vazut cineva pe net asa ceva ? Ca eu nu am gasit decat cataloage dintr-astea dar facute in flash (care nu e SEO friendly) si nu ma ajuta :(

Multumesc
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:44 am    Titlul subiectului:  

Tot ce am vazut in materie de efecte de genul acesta sunt facute in flash. Nu stiu daca se poate face in html/css/js pur. Oricum daca s-ar putea, banuiesc ca ar rula foarte greu...
Sus  
radub

Data înscrierii: 18/Apr/2006

Trimis: Vin Iul 11, 2008 9:58 am    Titlul subiectului:  

:(( am vazut ... numai flash-uri ...

poate apare cineva totusi care a vazut ceva ... macar ceva asemenator ...
Sus  
Amenthes

Data înscrierii: 12/Dec/2005

Trimis: Vin Iul 11, 2008 1:09 pm    Titlul subiectului:  

Daca vrei sa il faci fara Flash te apuca durerea de cap, sigur trebuie sa folosesti SVG si asta deja inseamna no IE, sau... eu stiu...

Din cate am inteles pe tine te preocupa SEO, nu? De asta nu vrei sa folosesti Flash. Pai atunci, fa pagina structurata frumos cu headinguri si paragrafe in HTML si foloseste Javascript ca sa schimbi tot continutul asta cu o aplicatie de tip page flip in Flash. In felul asta cam toata lumea e impacata. Ai putea chiar sa pui HTML-ul cu continutul principal intr-un <noscript>. Din cate am vazut Google indexeaza destul de bine elementele astea.
Sus  
Amenthes

Data înscrierii: 12/Dec/2005

Trimis: Mar Iul 22, 2008 7:47 pm    Titlul subiectului:  

Am gasit o varianta mai light pentru un page flip fara Flash:

http://www.myamericaathome.com/customcover/inside
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1