|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
coti
Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste
|
| Trimis: Mie Iul 09, 2008 2:25 pm Titlul subiectului: intrebare/parere hosting/domeniu |
|
|
Salut,
am de urcat un site care are printre altele si forum, iar continutul e stocat in mare masura in baze de date, deci ceea ce am avut in vedere a fost spatiul de stocare si normal pretul.
Am studiat oferta de hosting, si v-as ruga sa va dati cu parerea in legatura cu unul dintre pachetele gasite de mine.
alternativa 1 de la gazduire.ro G3 la pretul de 9,95 eur/luna, (500M 10G/trafic) care mi se pare relativ ok avand in vedere calitatea serviciilor oferite de ei - pret domeniu .ro 29eur
alternativa 2 de la rohost.com pachetul WH-150 la 9.99 €/luna (2G 20G/trafic) - pret .ro 29.99eur
alternativa 3 de la kmd.ro pachetul KMD500 la 8 €/luna (500M trafic nelimitat) - pare ok la pret iar transferul nelimitat pare a fi un atuu pret domeniu 27,5eur
V-as ruga sa imi recomandati unul dintre acestea sau oricare altul daca ati avut/aveti tangente cu respectivul tip de serviciu.
merci. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Iul 09, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare
https://webfactor.ro/reseller.php , primul pachet 2gb si 40 gb trafic
referitor la calitate, daca vrei sa iei in consideratie parerea mea , eu ii consider in top 5 romania la servicii de hosting |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|