Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

caut webdesigner pentru proiect complex
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cODrlN

Data înscrierii: 05/Iul/2008

Trimis: Sâm Iul 05, 2008 9:53 pm    Titlul subiectului: caut webdesigner pentru proiect complex  

Salutare. Caut freelancer pentru realizarea/colaborarea unui site complex in php nuke (sunt deschis catre orice alta varianta viabila).Siteuri model gather-network [dot] eu si esportsea [dot] eu, cu precadere gather-network. Va rog studiati in amanunt toate "colturile" siteurilor si ceea ce ofera ele, aproximativ acelasi lucru doresc sa realizez si eu (optiuni,meniuri etc.). Ofer intre 500 si 1000 de euro pentru realizarea proiectului in functie de complexitatea lui.Nu fac discriminari in ceea ce priveste "vechimea" in domeniu, atat timp cat ai imaginatie esti omul de care am nevoie.

ps : astept propuneri + portofoliu la costipustiu@yahoo [dot] com

Succes tuturor in ceea ce faceti !
Sus  
alin4lex

Data înscrierii: 01/Iun/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Iul 06, 2008 10:53 am    Titlul subiectului:  

"site complex + php nuke + intre 500 si 1000 de euro" nu au ce cauta in aceeasi fraza.
Sus  
cODrlN

Data înscrierii: 05/Iul/2008

Trimis: Lun Iul 07, 2008 12:03 am    Titlul subiectului:  

Anuntul nu mai este valabil ! Multumesc tuturor .
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1