|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Iun 30, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: site de anunturi cu campuri editabile. |
|
|
salut.
un proiect in care campurile pentru anunturi este editabil, si pentru fiecare categorie in parte.
intrebarea este, la ce pret s-ar evalua? trebuie sa tinem cont si ca aceste campuri, pot fi de tip imagine, radio, checkbox, etc, iar atunci cand adaugi anuntul, sa apara campurile si sa se evalueze automat.
nu prea imi dau seama exact cat s-ar evalua..si vreau sa cer parerea voastra..sa am dupa ce sa ma ghidez.
astept raspunsul vostru.
va salut.
//update
ma intereseaza ca si pret cat ar valora, de site trebuie sa ma ocup eu. :) |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Iul 01, 2008 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu reusesc sa imi dau exact seama de ce doresti sa faci... Si apropo, campurile pentru anunturi sunt editabile ca e mai multe. |
|
| Sus |
|
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Iul 01, 2008 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
un site de anunturi are mai multe categorii: telefoane, imobiliare, matrimoniale.
pentru telefoane ai campuri caracteristice: camera, radio, mp3 ,etc
pentru imobiliare: nr camere, suprafata, etaj, etc
la fel si pt imobiliare, campuri caracteristice.
tinand cont ca un site de anunturi are pe putin 20 de categorii, nu faci cate un site pentru fiecare, ci faci dinamic, sa selecteze campurile din admin pentru fiecare categorie, iar in front end sa se afiseze in functie de categoria in care esti. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|