Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

propun regula titlu sugestiv
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Joi Iun 26, 2008 3:38 pm    Titlul subiectului: propun regula titlu sugestiv  

Personal prind mai greu timp liber si ma uit mai rar pe forum. Si atunci cand iau titlurile de la ultima vizita devine enervant sa vad pe forum titluri de genul "ajutor pls!!", "nelamurire", "mare nevoie de ajutor!!!", "o intrebare" etc.
Ce-ar fi sa nu mai raspundem la intrebari puse in astfel de titluri?! Eventual, cine vrea, raspunde cu o atentionare ca nu e bine ales titlul.
Ma uit pe forum si vad foarte multe titluri despre care nu am nici o banuiala ce subiect trateaza. Cred ca ar fi o nota pozitiva pentru forum sa existe titluri cat de cat sugestive.
In fine, cred ca pierd timpul cu propunerea asta (si probabil culeg si niste injuraturi), dar fac o incercare, poate scap de faza in care dau click pe "nelamurire" ca sa aflu ca am intrat pe un subiect total neinteresant pentru mine (pe cand la un "PHP TO EXCEL" pot sa-mi dau seama daca ma intereseaza sau nu).
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Joi Iun 26, 2008 4:50 pm    Titlul subiectului:  

daca nu ma insel exista deja o regula sau un sfat despre cum sa pui titlu
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iun 26, 2008 4:56 pm    Titlul subiectului:  

exista regula dar nimeni dintre cei care vin nou pe forum nu o respecta si sunt prea putini moderatori ca sa stea sa ia la puricat fiecare titlu si sa vada daca il sterge sau il redenumeste...
de obicei se rezolva de la sine, ori acei incepatori pleaca de aici ori pe masura ce participa mai activ pun si titluri mai bune...
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Joi Iun 26, 2008 6:32 pm    Titlul subiectului:  

pai daca sunt putini moderatori, cred ca ar fi destui useri interesati de a fi moderatori pe acest site, eu unul as fi.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iun 26, 2008 7:11 pm    Titlul subiectului:  

De obicei ii alegem noi, cei din echipa PHPRomania, pana acum nu am observat pe nimeni care sa fie destul de intelept ca sa nu se ia la harta cu userii si care sa stie sa pastreze distanta si sa ajute sau sa indrume fara sa se enerveze de ineptiile altora...
Tu ca si altii sunteti inca sub observatie, daca o sa ma hotarasc la cineva o sa propun si vedem ce iese...
Nu vreau sa propun pe cineva care mai apoi sa taie si sa spanzure pentru ca nu asta e rolul unui moderator, ci acela de a modera si de a stii sa pastreze obiectivitatea indiferent cine are dreptate...
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Vin Iun 27, 2008 9:16 am    Titlul subiectului:  

esenta propunerii mele era doar sa nu raspundem in cadrul unor titluri total inadecvate. Dar sa o lasam balta, mi se pare irealizabila (chiar daca ar fi foarte bine).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1