Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pagini indexate
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
radu_paraleste

Data înscrierii: 02/Iul/2007
Locație: Galati

Trimis: Joi Iun 19, 2008 2:41 pm    Titlul subiectului: Pagini indexate  

Salut phpRomania. Am un site de aproximativ 4 luni cu page-rank 2. Problema e alta: am 1425 de linkuri in sitemap dar din care 1325 cica sunt indexate.

Cod:
Sitemap statistics:
Total URLs: 1425
Indexed URLs: 1325

Problema este cand dau pe google cautare : site:www.site.ro eu am doar 46 de pagini indexate adica echivalentul la 460 de linkuri si nu 1325 cum imi comunica nea google in webmaster tools. Problema asta este de vreo luna si ceva...consider ca intr-o luna din moment ce mi-a zis ca am 1325 de linkuri indexate ar fi trebuie sa fie si reale indexarile :|.

O alta problema ar mai fi : tot 46 de pagini am de vreo luna doua dar care nu raman totimpul 46...variaza...45-46-44-46-46. De ce se intampla sa imi scoata din indexare anumite pagini care normal sunt active?

Va multumesc!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Iun 19, 2008 2:45 pm    Titlul subiectului:  

Pai poate link-urile duc la aceleasi pagini web ... oricum daca scrii site:www.microsoft.com nu cred ca google o sa afiseze TOATE paginile in rezultatele sale ... deci modul tau de verificare e irelevant.

Link-urile indexate difera oricum in functie de data la care au fost actualizate si continutul lor ... deci sa nu crezi ca daca ai un sitemap o sa ti le reindexeze pe toate sau o sa le indexeze regulat ....
Sus  
radu_paraleste

Trimis: Joi Iun 19, 2008 3:01 pm    Titlul subiectului:  

Aha...dar alt mod de verificare...cum pot sa stiu exact daca site-ul este indexat 100% de google. As vrea sa stiu daca mai poate sa mai creasca...daca o ramana asa...
thanks pirahna
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iun 19, 2008 4:09 pm    Titlul subiectului:  

PR-ul nu creste daca adaugi sau stergi pagini...

PR-ul se calculeaza in functie de mai multe valori, printre care
1. relevanta textului din pagini (continut si poze fata de cuvintele de tip keywo
2. nr de referiri la acea pagina (linkuri de pe alte site-uri)

Indexarea se face in functie de mai mult parametrii, dar nu cred ca indexarea e problema ta si oricum nu ai control asupra ei, depinde de google, de nivelul de incarcare, de sitemap (aporpo e validat sitemapul de google si nu are erori ?)
Sus  
radu_paraleste

Trimis: Joi Iun 19, 2008 4:26 pm    Titlul subiectului:  

Este validat.

In legatura cu punctul 1 Birkoff meta keywords trebuie sa fie specifice fiecarei pagini? eu momentam am description specific pt fiecare pagina, title si bineinteles continutul.

Este vorba de un site cu jocuri : daca sunteti deacord sa il postez poate va uitati 2-3 minute pe el sa va dati cu parerea?

Va multumesc frumos!
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iun 19, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului:  

eu le specific, desi google nu prea tine cont de ele (dar alte motoare de cautare da)

de fapt keyword-urile pentru fiecare pagina eu ma folosesc de ele si la search, daca un vizitator cauta ceva in site si una din pagini are acelasi keyword ca si cuvantul cautat atunci i se pune in lista de rezultate cu prioritate mai mare (adica primul rezultat din search...)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Pagina 1 din 1